marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

članki

HP se bo vrnil na trg pametnih mobilnikov z dvema novim modeloma

Deli z ostalimi

20.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Pojavile so se govorice in slike dveh novih pametnih mobilnikov družbe HP, ki spadata v serije 600 in 900. Oba naj bi delovala na operacijskem sistemu Windows Mobile 6 Pro, omogočala pa naj bi tudi 3G povezljivost v omrežje ter WiFi brezžično povezavo na internet. Oba naj bi imel vgrajen tudi GPS sprejemnik.

iPAQ 614c ima tradicionalno tipkovnico, a ima vgrajen tudi pameten, na dotik občutljiv kolešček, za lažjo navigacijo. Vgrajen je tudi 2,8 palčni zaslon, ločljivosti 240 × 320 pikslov, ki je občutljiv na dotik ter fotoaparat z ločljivostjo 3 MP. iPAQ 914c pa se ponaša s QWERTY tipkovnico za lahko pisanje sporočil, manjšim, 2,46 palčnim na dotik občutljivim zaslonom (ki ima enako ločljivost kot tisti v modelu 614c) in enako kamero z ločljivostjo 3 MP.

Stari maček v PDA industriji, HP, je s tema pametnima mobilnima telefonoma utišal zlobne jezike in na novo predstavil iPAQ serijo, za katero so mnogi menili, da je ne bo več. Kljub temu, pa bosta mobilna telefona požela tudi veliko kritik, predvsem na račun slabe ločljivosti zaslonov, saj se konkurenčna podjetja že ponašajo z ločljivostjo zaslona 640 × 480. Vir Smartphone Francea, ki je novice o teh telefonih objavil, pa namiguje še na dva nova dlančnika, katera pa ne bosta imeli telefonskega dela, imenovala pa naj bi se iPAQ 114 in 214.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki