marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HP se bo vrnil na trg pametnih mobilnikov z dvema novim modeloma


20.09.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Pojavile so se govorice in slike dveh novih pametnih mobilnikov družbe HP, ki spadata v serije 600 in 900. Oba naj bi delovala na operacijskem sistemu Windows Mobile 6 Pro, omogočala pa naj bi tudi 3G povezljivost v omrežje ter WiFi brezžično povezavo na internet. Oba naj bi imel vgrajen tudi GPS sprejemnik.

iPAQ 614c ima tradicionalno tipkovnico, a ima vgrajen tudi pameten, na dotik občutljiv kolešček, za lažjo navigacijo. Vgrajen je tudi 2,8 palčni zaslon, ločljivosti 240 × 320 pikslov, ki je občutljiv na dotik ter fotoaparat z ločljivostjo 3 MP. iPAQ 914c pa se ponaša s QWERTY tipkovnico za lahko pisanje sporočil, manjšim, 2,46 palčnim na dotik občutljivim zaslonom (ki ima enako ločljivost kot tisti v modelu 614c) in enako kamero z ločljivostjo 3 MP.

Stari maček v PDA industriji, HP, je s tema pametnima mobilnima telefonoma utišal zlobne jezike in na novo predstavil iPAQ serijo, za katero so mnogi menili, da je ne bo več. Kljub temu, pa bosta mobilna telefona požela tudi veliko kritik, predvsem na račun slabe ločljivosti zaslonov, saj se konkurenčna podjetja že ponašajo z ločljivostjo zaslona 640 × 480. Vir Smartphone Francea, ki je novice o teh telefonih objavil, pa namiguje še na dva nova dlančnika, katera pa ne bosta imeli telefonskega dela, imenovala pa naj bi se iPAQ 114 in 214.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki