marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Nokia dodala svojemu Video centru nove vsebinske partnerje

Deli z ostalimi

12.10.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Novo Nokiino partnerstvo z družbami CNN, IBN, Jamba, Sony Pictures, RooftopComedy, ROK in Versaly Entertainment omogoča uporabnikom Nokiinih mobilnikov N serij dostop do še večjega števila videov na poti. Pred kratkim oznanjeni partnerji se bodo pridružili družbama YouTube in Reuters pri nudenju mobilnih videov za Nokiin Video Center.

Slednji predstavlja uporabnikom Nokij N95 in N95 8GB prostor za odkrivanje in dostopanje do najboljših mobilnih video vsebin preko UMTS/HSDPA ali WiFi povezave ali pa preko osebnega računalnika. Uporabniki lahko enostavno preklapljajo med široko paleto različnih video storitev od zaščitenih videov na zahtevo, internetnih video »podcastov« pa do lastnih najljubših videov.

Novi partnerji in njihove storitve:

 • CNN – nudi izčrpne in obširne mednarodne novice, pa tudi poslovne, športne in zabavne ažurne vsebine iz celega sveta,
  Slika 1: Prenovljen Nokiin Video Center na Nokii N95 8GB
 • IBN News – omogoča prenašanje zadnjih novic in reportaž na telefon od vodilnega angleškega programa za novice v Indiji,
 • Jamba – ponuja brezplačne videe iz treh kategorij: glasbeni videi, risanke in zabava,
 • Sony Pictures - »Inside Sony Pictures« predstavlja brezplačen dostop do predfilmov in ostale vsebine za trenutne in prihajajoče filme, televizijske serije, igre in drugo iz družbe Sony Pictures Entertainment,
 • RooftopComedy – ponuja ogled stand-up komedij in skečev iz celega sveta
 • ROK, FreeBeTV – ponuja ogled zvezdniških in športnih oddaj, televizijskih reklam in kratkih zabavnih filmčkov,
 • Versaly Entertainment, FAST LANE – vodilni mobilni video program za moški način življenja. Sestavljen je iz poslovnega dela (Vmbc.tv), vsebuje pa tudi intenzivne aktivne športne vsebine in zabavne komične vsebine.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki