marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaObjavljen seznam mobilnikov Samsung z nadgradnjo na Android 10
23.09.2019

Na spletu se je pojavil seznam Samsungovih mobilnikov, ki bodo dobili nadgradnjo operacijskega sistema na Android 10. Čeprav ne gre za seznam s strani Samsunga pa le-ta vseeno izgleda precej verodostojen.

slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Münchnu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

članki

Doživite novo epizodo na področju zabave s filmom Spider-Man™ 3 in Nokio N95 8GB

Deli z ostalimi

29.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Nokia je združila moči s filmsko produkcijsko hišo Sony Pictures Entertainment (SPE) ter Evropi in izbranim državam na Bližnjem Vzhodu in v Afriki namenila napravo Nokia N95 8 GB s prednaloženim igranim filmom.

Tako kot Spidermanovo oblačilo v filmu postane popolnoma črno in mu še poveča moči, je tudi Nokia N95 prestala podobno spremembo in vzletela v novi preobleki kot Nokia N95 8GB. Naprava ima gladko črno ohišje, njene povečane moči pa vključujejo do 8 GB notranjega pomnilnika, veliki 7-cm zaslon QVGA in vrhunske zvočnike. Polna multimedijska izraba dvosmerne drsne oblike in namenskih medijskih tipk uporabniku nasploh prvič omogoča isto upravljanje z video vsebinami na mobilni napravi, kakršnega je sicer vajen na DVD predvajalniku: s tipkami predvajanje, pavza, previjanje naprej in previjanje nazaj. Na napravi Nokia N95 8GB si sedaj lahko ogledate kako se Peter Parker bojuje z osebnimi demoni; se bo odločil za zapeljivo moč novega oblačila ali bo ostal sočutni junak, kakršnega smo vajeni?

"Nokia N95 8GB ljubiteljem filma odpira zakladnico vznemirljivih možnosti, saj si sedaj lahko ogledajo svetovne uspešnice, kakršna je Spider-Man™ 3, kadarkoli in kjerkoli si to zaželijo. Prednaloženi film s tovrstnimi fantastičnimi posebnimi učinki resnično odraža napredne zmogljivosti naprave. Zahvaljujoč najnaprednejšim funkcijami naprave uporabnik lahko sedaj resnično oceni pomen zabave na poti," je dejal Ilkka Raiskinen, podpredsednik skupine Multimedia Experiences, Nokia.

Film je na voljo v desetih jezikih in podnapisih. Kot del istega nabora naprav, v katerega sodi izjemno uspešna Nokia N95, Nokia N95 8GB prinaša še edinstvene Spider-Man™ 3 opozorilni ton, melodijo zvonjenja, ozadje in ohranjevalnik zaslona, zasnovane posebej za novo napravo. Prav tako bodo v izbranih državah na voljo tudi Spider-Man™ 3 igre, melodije zvonjenja in dodatni video posnetki in sicer preko aplikacije Download! Catalog.

Pri družbi Nokia so se za film Spider-Man™ 3 odločili zato, da predstavijo polne zmogljivosti naprave in zaradi izjemnega povpraševanja uporabnikov palete Nokia Nseries. Ko so jih vprašali, kateri film si želijo ogledati na svojih napravah, je Spider-Man™ 3 bil izglasovan za 'najbolj zaželeni film'. Film odlikuje tudi velika globalna privlačnost, saj je mednarodnih filmskih blagajnah postal najdonosnejši film leta 2007.

Notranji pomnilnik naprave s kapaciteto 8 GB pomeni še več glasbe in še več filmov. DVD kakovost zajema slike in upravljanje naprave filmskim navdušencem omogočata, da ustvarjajo svoje lastne filme in svoje stvaritve in priljubljene filme delijo z drugimi, z uporabo enostavnih funkcij za prenašanje na računalnik, ki omogočajo nalaganje na njihove spletne profile in druge spletne strani. Izboljšana WiFi povezava uporabniku zagotavlja povezanost tudi na poti, zahvaljujoč podprtemu sistemu GPS (A-GPS) pa bo ostal na pravi poti tudi med kakšno svetovno pustolovščino. Zahvaljujoč vsem tem osupljivim funkcijam bo Nokia N95 8GB nedvomno dvignila mobilno zabavo na naslednjo raven.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki