marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prodal preko dva milijona ur Watch GT
26.06.2019

Huawei je v prvem četrtletju letošnjega leta odlično prodajal svoje nosljive naprave, zabeležili so kar 282 % povišanje glede na leto poprej. Podjetje je skupaj razposlalo pet milijonov naprav, kar jih uvršča med največje tri znamke v tej kategoriji.

slikaDesetletje neverjetnih inovacij Samsung Galaxy pametnih telefonov
24.06.2019

Preteklo desetletje se bomo spominjali po številnih zgodovinskih dogodkih. Prav tako se je v obdobju zadnjih desetih let v svetu mobilne tehnologije veliko spremenilo. Samsung je natanko pred desetimi leti predstavil prvi Samsung Galaxy pametni telefon, ki je povzročil pravo revolucijo in oblikoval prihodnost pametnih telefonov.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
21.06.2019

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedla 47. mesto, eno mesto višje kot lani, in sicer z osemodstotnim povečanjem vrednosti. To je že četrto leto zapored, da je blagovna znamka Huawei med 50 najboljšimi.

slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

članki

Doživite novo epizodo na področju zabave s filmom Spider-Man™ 3 in Nokio N95 8GB

Deli z ostalimi

29.10.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Nokia je združila moči s filmsko produkcijsko hišo Sony Pictures Entertainment (SPE) ter Evropi in izbranim državam na Bližnjem Vzhodu in v Afriki namenila napravo Nokia N95 8 GB s prednaloženim igranim filmom.

Tako kot Spidermanovo oblačilo v filmu postane popolnoma črno in mu še poveča moči, je tudi Nokia N95 prestala podobno spremembo in vzletela v novi preobleki kot Nokia N95 8GB. Naprava ima gladko črno ohišje, njene povečane moči pa vključujejo do 8 GB notranjega pomnilnika, veliki 7-cm zaslon QVGA in vrhunske zvočnike. Polna multimedijska izraba dvosmerne drsne oblike in namenskih medijskih tipk uporabniku nasploh prvič omogoča isto upravljanje z video vsebinami na mobilni napravi, kakršnega je sicer vajen na DVD predvajalniku: s tipkami predvajanje, pavza, previjanje naprej in previjanje nazaj. Na napravi Nokia N95 8GB si sedaj lahko ogledate kako se Peter Parker bojuje z osebnimi demoni; se bo odločil za zapeljivo moč novega oblačila ali bo ostal sočutni junak, kakršnega smo vajeni?

"Nokia N95 8GB ljubiteljem filma odpira zakladnico vznemirljivih možnosti, saj si sedaj lahko ogledajo svetovne uspešnice, kakršna je Spider-Man™ 3, kadarkoli in kjerkoli si to zaželijo. Prednaloženi film s tovrstnimi fantastičnimi posebnimi učinki resnično odraža napredne zmogljivosti naprave. Zahvaljujoč najnaprednejšim funkcijami naprave uporabnik lahko sedaj resnično oceni pomen zabave na poti," je dejal Ilkka Raiskinen, podpredsednik skupine Multimedia Experiences, Nokia.

Film je na voljo v desetih jezikih in podnapisih. Kot del istega nabora naprav, v katerega sodi izjemno uspešna Nokia N95, Nokia N95 8GB prinaša še edinstvene Spider-Man™ 3 opozorilni ton, melodijo zvonjenja, ozadje in ohranjevalnik zaslona, zasnovane posebej za novo napravo. Prav tako bodo v izbranih državah na voljo tudi Spider-Man™ 3 igre, melodije zvonjenja in dodatni video posnetki in sicer preko aplikacije Download! Catalog.

Pri družbi Nokia so se za film Spider-Man™ 3 odločili zato, da predstavijo polne zmogljivosti naprave in zaradi izjemnega povpraševanja uporabnikov palete Nokia Nseries. Ko so jih vprašali, kateri film si želijo ogledati na svojih napravah, je Spider-Man™ 3 bil izglasovan za 'najbolj zaželeni film'. Film odlikuje tudi velika globalna privlačnost, saj je mednarodnih filmskih blagajnah postal najdonosnejši film leta 2007.

Notranji pomnilnik naprave s kapaciteto 8 GB pomeni še več glasbe in še več filmov. DVD kakovost zajema slike in upravljanje naprave filmskim navdušencem omogočata, da ustvarjajo svoje lastne filme in svoje stvaritve in priljubljene filme delijo z drugimi, z uporabo enostavnih funkcij za prenašanje na računalnik, ki omogočajo nalaganje na njihove spletne profile in druge spletne strani. Izboljšana WiFi povezava uporabniku zagotavlja povezanost tudi na poti, zahvaljujoč podprtemu sistemu GPS (A-GPS) pa bo ostal na pravi poti tudi med kakšno svetovno pustolovščino. Zahvaljujoč vsem tem osupljivim funkcijam bo Nokia N95 8GB nedvomno dvignila mobilno zabavo na naslednjo raven.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki