marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Nokia še dodatno v sodelovanju s Sony Ericssonom


23.01.2007
Objavil: Klemen Sterle

Nokia je oznanila razširitev dogovora s Sony Ericssonom in sicer s tem, da bodo dodali aplikacijo Nokia Intellisync Wireless Email še na dva dodatna Sony Ericsson mobilnika – M600 in P990.

Nokia Intellisync Wireless Email je aplikacija, ki omogoča na mobilnikih polno sinhroniziranost s poštnim strežnikom, in nam omogoča pregledovanje pošte, koledarja in vaših kontaktov v popolnoma realnem času.

"Z dodatkom Nokia Intellisync Wireless Emaila na naših napravah bomo lahko strankam zagotovili večjo fleksibilnost in izbiro, ko govorimo o potrebah pri nakupu mobilnika," pravi Rikko Sakaguchi, direktor za portfelj in načrtovanje platform pri Sony Ericssonu. Dodaja še, da Nokiina ponudba poslovnih rešitev omogoča kupcem da poenostavijo svoje poslovanje in osebno življenje z mobilnostjo v eni napravi, ponujeno s strani Sony Ericssona.

"Razširitev sodelovanja je še bolj okrepilo zavezanost Nokie k temu, da prinaša čimboljše programske storitve zelo široki paleti naprav na trgu," pravi Scott Cooper, podpredsednik mobilnih rešitev pri Nokii. "Nokia je vesela, da lahko doprinese k vrednosti pridobljeni iz te pametne rešitve za mobilnike tudi pri teh Sony Ericssonovih napravah”.

Sony Ericsson P990 je pametni UMTS telefon, ki omogoča brezžični standard prenosa. Za povrh ima se 2 megapikselno kamero s samodejnim ostrenjem in querty tipkovnico pod ohišjem za hiter vnos besedila ali številk. M600 je prav tako UMTS telefon, ki bazira na Symbian operacijskem sistemu in je optimiziran za brezžični email z dvojno funkcijo tipkovnice in pa ekrana na dotik.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki