marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Glasbena Nokia N91 na koncertu skupine Nightwish

Deli z ostalimi
Nightwish

20.09.2005
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je na koncertu finske metal skupine Nightwish, ki je včeraj do zadnjega kotička napolnila ljubljanske Križanke, predstavila glasbeni telefon Nokia N91 iz nove napredne palete telefonov Nokia NSeries.

Paleta telefonov Nokia NSeries združuje podatke, video, fotografijo, zabavo in glasovno komunikacijo. Telefoni Nokia N70, Nokia N90 in Nokia N91 so napredne in visoko zmogljive multimedijske naprave, ki zagotavljajo uporabniku novo višjo raven mobilnega doživetja. Razširjene možnosti komunikacije, zabave in napredne slikovne ter video rešitve so združene v vsakem od elegantnih in uporabniku prijaznih mobilnikov Nokia NSeries. Napredne tehnologije, kot so UMTS, WLAN, kamera z ločljivostjo dva milijona pik, razširjen pomnilnik in VHS ločljivost snemanja, poskrbijo za zlitje mobilnosti in digitalnih medijev. Vsi trije mobilniki iz nove palete so tudi priročna mobilna pisarna in nepogrešljivi osebni asistent.

Nokia N91 in koncert skupine Nightwish
Nokia N91 je telefon, ki je namenjen vsem, ki ljubijo glasbo. Uporabnik lahko na vgrajen trdi disk 4GB shrani do 3.000 priljubljenih skladb in Nokia N91 postane pravi »jukebox«. Z raznovrstnimi možnostmi povezav, kot so UMTS, WLAN, brezžična tehnologija Bluetooth in priključek USB 2.0, imajo uporabniki enostavno možnost nalaganja glasbe in uporabo telefona kjerkoli in kadarkoli. Za dodatne užitke ponuja Nokia N91 glasbeni snemalnik, priključek avdio 3,5 mm, kamero z ločljivostjo dva milijona pik in seveda vse funkcije pametnega telefona.

Nokia N91 je bil uradni telefon ljubljanskega koncerta skupine Nightwish, ki je del njihove svetovne turneje »Once Upon A Tour 2004-2005«.
Nightwish, finski »goth-simfonični« metalci, so v Ljubljani predstavili svoj zadnji peti studijski izdelek »Once«, ki so ga posneli skupaj z londonskim simfoničnim orkestrom in je tako v Evropi kot drugod po svetu doživel izreden uspeh.
Prvo in najbolj prepoznavno ime skupine je vokalistka Tarja Turunen, ena izmed redkih šolanih opernih pevk na metal sceni, zato ni naključne, da tudi sicer skupina Nightwish razen v evropskem metalu išče navdih v operi in klasični glasbi.

Slike Nokie N91 najdete v našem fotoalbumu.

Nokia N70
Nokia N70 je najmanjši mobilnik UMTS na svetu, ki temelji na platformi serije 60. Uporabniku ponuja kamero z dvema milijonoma pik, vgrajeno bliskavico in 20-kratno digitalno povečavo za napredne slikovne rešitve ter posebno tipko in pripravno obliko telefona za enostavno in hitro uporabo.
Kot vsi mobilniki iz palete Nokia NSeries tudi Nokia N70 podpira napredne tehnologije, kot so elektronska pošta, glasbeni predvajalnik, stereo UKV radio.

Slike Nokie N70 najdete v našem fotoalbumu.

Nokia N90
Nokia N90 postavlja mobilno fotografijo na povsem novo raven in je prvi mobilni telefon na svetu, ki ponuja optiko Carl Zeiss. Ta mobilnik omogoča snemanje izjemno kvalitetnih fotografij, njihovo neposredno tiskanje in delitev z prijatelji in družino. Uporabnik lahko trenutke, ki jih želi ujeti, posname s kamero z VHS ločljivostjo snemanja. Telefon ponuja samodejno nastavitev ostrine, makro način snemanja, bliskavico, 20-kratno digitalno povečavo in ustrezno programsko opremo. Za shranjevanje je na voljo prostoren notranji pomnilnik in dodana pomanjšana pomnilniška kartica RS-MMC, ki jo je mogoče enostavno vstaviti v posebno režo in nadaljevati s snemanjem. Razen naprednih tehnologij skritih znotraj telefona pa Nokia N90 ponuja tudi inovativno obliko z možnostjo vrtenja v vse smeri – zavrti in posnemi.

Slike Nokie N90 najdete v našem fotoalbumu, aparat pa smo tudi že testirali.

Nekaj slik iz koncerta skupine Nightwish je posnel Valentin Bufolin in so na voljo v fotoalbumu.

fotografije
Nightwish Nightwish
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki