marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nokia lansirala storitev Comes With Music

Deli z ostalimi

06.10.2008
Objavil: Dare Gliha

Na dogodku Nokia Remix v Londonu in Singapurju je Nokia predstavila svojo digitalno zabavno storitev Comes With Music, ki uporabnikom ponuja edinstven način odkrivanja in uživanja v glasbi. Kupci, ki se bodo odločili za nakup ene izmed naprav z oznako Comes With Music, bodo lahko eno leto neomejeno dostopali, raziskovali in uživali v raznolikem glasbenem katalogu z več kot milijon skladbami mednarodnih in lokalnih izvajalcev.

Po preteku enega leta bodo lahko presneto glasbo obdržali ter tako preizkusili nov pristop, ki bo povsem prevetril njihovo digitalno glasbeno izkušnjo.

"Comes With Music postavlja nova merila vrednosti in udobja za uporabnika. Preostala glasbeno-zabavna industrija pa je že pričela s posnemanjem," je povedal Tero Ojanperä, izvršni podpredsednik in vodja Nokia entertainment and communities business. "Preizkušanje glasbenih predlogov je spontano, ko lahko kupec glasbo nalaga brez da bi pomislil na stroške nakupa albumov in skladb – svoboda in preprostost storitve sta brez primera. Comes With Music omogoča neomejen dostop do milijonov glasbenih vsebin v Nokia Music Store. Le-te pa lahko tudi obdržiš – če bi bilo drugače, to ne bi bila revolucija."

Comes With Music ponuja enoleten neomejen dostop do vseh vsebin v Nokia Music Store, stranke pa lahko tudi obdržijo vso glasbo, ki so jo presnele. Tako lahko tudi po preteku enoletnega obdobja še naprej uživajo v njenem poslušanju. Storitev Comes With Music bo na voljo na vrsti Nokiinih naprav, med drugim tudi na novi napravi Nokia 5800 XpressMusic, ki so jo danes predstavili pri Nokii, ter še na Nokii N95 8GB in Nokii 5310 XpressMusic. Z več kot desetimi milijoni prodanih naprav na globalnem trgu od lanskoletne predstavitve, je Nokia 5310 XpressMusic najbolje prodajan glasbeni mobilni telefon na svetu.

EMI Music se je kot zadnja izmed velikih glasbenih založb pridružila storitvi Comes With Music

"Z lansiranjem Nokiine storitve Comes With Music so glasbeni navdušenci pridobili novo pot za iskanje in uživanje glasbe iz kataloga založbe EMI, na drugi strani pa so tudi naši izvajalci pridobili novo priložnost, da se približajo svojim oboževalcem," je povedal Douglas Merrill, predsednik digital business pri EMI Music. "S spodbujanjem odkrivanja glasbe v inovativnem in uporabniku prijaznem okolju, bo Comes With Music tudi v prihodnje usmerjala razvoj digitalne glasbene industrije."

Preko storitve Comes With Music bo uporabnikom na voljo tudi veliko glasbe, ki jo izdajajo neodvisne glasbene založbe, kot so The Orchard (NASD: ORCD), Beggars Group, IODA, Ministry of Sound, PIAS in Pinnacle. Omenjene družbe so se namreč pridružile Universal Music Group, Sony BMG Music Entertainment and Warner Music Group pri storitvi Comes With Music. Pri Nokii pa so poskrbeli in zavarovali založniške pravice pri založbah CELAS, v imenu EMI Music Publishing, GEMA v imenu Sony/ATV Music Publishing, SACEM v imenu Universal Music Publishing, ter nenazadnje tudi pri založbi MCPS-PRS.

V Nokii načrtujejo, da bodo pričeli s trženjem svoje nove storitve Comes With Music 16. oktobra 2008 v Veliki Britaniji. Posebna izdaja Nokie 5310 XpressMusic Comes With Music pa naj bi po predvidevanjih stala £129.95.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki