marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei prejel trimesečno podaljšanje licence
20.11.2019

Huawei je od ameriškega ministrstva za trgovino prejel še eno trimesečno podaljšanje začasne splošne licence, ki zdaj velja do 16. februarja 2020. To pomeni, da bo Huawei lahko prosto nadaljeval poslovanje z ameriškimi podjetji s komponentami, ki »ne ogrožajo nacionalne varnosti«.

slikaNemčija prisilila Apple, da NFC plačevanje omogoči tudi drugim ponudnikom
18.11.2019

Apple že vse od pričetka uporabe NFC v svojih telefonih dostop do te funkcionalnosti precej omejuje, še posebej to velja za mobilno plačevanje. Vsaj v Nemčiji pa se očitno obetajo spremembe, saj je tamkajšnje sodišče z odločbo Apple prisililo v odobritev dostopa do mobilne denarnice tudi za druge stranke.

slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

članki

Zmogljivi mobilnik Nokia C6-01 že pri Mobitelu

Deli z ostalimi

25.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel v svoji ponudbi naprednih mobilnikov premierno predstavlja mobitel Nokia C6-01. Ta zmogljiv in eleganten mobitel z zaslonom na dotik je uporabnikom na voljo v Mobitelovi akcijski ponudbi.

Mobitel je kot prvi operater v Sloveniji predstavil zmogljiv mobilni telefon Nokia C6-01 z operacijskim sistemom Symbian^3. To je že tretji mobilnik Nokia z novim operacijskim sistemom Symbian^3 v Mobitelovi ponudbi; predhodna modela sta Nokia N8 in Nokia C7. Za enostavno in pregledno brskanje po menijih in funkcijah poskrbi velik, na dotik občutljiv zaslon. Nemoteno delo izven pisarne zagotovi pregledovalnik dokumentov za Word, Excel, PowerPoint in Adobe Pdf-datoteke, za zabavo in informacije pa Mobitelov megabitni mobilni internet, ki omogoča uporabo elektronske pošte, dostop do spletnih storitev in portalov Planet, Siol.net, Facebook, MySpace, pa tudi storitve Mobilna TV. Uporabnike bo še posebej razveselila kamera, ločljivosti 8 megapik, mobitel Nokia C6-01 pa ima vgrajen tudi kakovosten predvajalnik glasbe in video posnetkov, hkrati pa omogoča snemanje videoposnetkov v HD-ločljivosti. Popotnikom je v pomoč navigacija z brezplačnimi Ovi Zemljevidi za vse regije. Poleg tega se lahko uporabniki za popestritev in personalizacijo mobilnika Nokia C6-01 odločijo za dodatne vsebine, ki jih nudi Ovi trgovina.

Pametni telefon Nokia C6-01 je pri Mobitelu na voljo v črni ali srebrni barvi. In sicer v ponudbi Super in Mega Povezani že za 119 EUR, Opti Povezani in Povezani 55 za 169 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za 199 EUR. Vse cene veljajo ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki