marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Zmogljivi mobilnik Nokia C6-01 že pri Mobitelu

Deli z ostalimi

25.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel v svoji ponudbi naprednih mobilnikov premierno predstavlja mobitel Nokia C6-01. Ta zmogljiv in eleganten mobitel z zaslonom na dotik je uporabnikom na voljo v Mobitelovi akcijski ponudbi.

Mobitel je kot prvi operater v Sloveniji predstavil zmogljiv mobilni telefon Nokia C6-01 z operacijskim sistemom Symbian^3. To je že tretji mobilnik Nokia z novim operacijskim sistemom Symbian^3 v Mobitelovi ponudbi; predhodna modela sta Nokia N8 in Nokia C7. Za enostavno in pregledno brskanje po menijih in funkcijah poskrbi velik, na dotik občutljiv zaslon. Nemoteno delo izven pisarne zagotovi pregledovalnik dokumentov za Word, Excel, PowerPoint in Adobe Pdf-datoteke, za zabavo in informacije pa Mobitelov megabitni mobilni internet, ki omogoča uporabo elektronske pošte, dostop do spletnih storitev in portalov Planet, Siol.net, Facebook, MySpace, pa tudi storitve Mobilna TV. Uporabnike bo še posebej razveselila kamera, ločljivosti 8 megapik, mobitel Nokia C6-01 pa ima vgrajen tudi kakovosten predvajalnik glasbe in video posnetkov, hkrati pa omogoča snemanje videoposnetkov v HD-ločljivosti. Popotnikom je v pomoč navigacija z brezplačnimi Ovi Zemljevidi za vse regije. Poleg tega se lahko uporabniki za popestritev in personalizacijo mobilnika Nokia C6-01 odločijo za dodatne vsebine, ki jih nudi Ovi trgovina.

Pametni telefon Nokia C6-01 je pri Mobitelu na voljo v črni ali srebrni barvi. In sicer v ponudbi Super in Mega Povezani že za 119 EUR, Opti Povezani in Povezani 55 za 169 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za 199 EUR. Vse cene veljajo ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki