marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Zmogljivi mobilnik Nokia C6-01 že pri Mobitelu

Deli z ostalimi

25.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel v svoji ponudbi naprednih mobilnikov premierno predstavlja mobitel Nokia C6-01. Ta zmogljiv in eleganten mobitel z zaslonom na dotik je uporabnikom na voljo v Mobitelovi akcijski ponudbi.

Mobitel je kot prvi operater v Sloveniji predstavil zmogljiv mobilni telefon Nokia C6-01 z operacijskim sistemom Symbian^3. To je že tretji mobilnik Nokia z novim operacijskim sistemom Symbian^3 v Mobitelovi ponudbi; predhodna modela sta Nokia N8 in Nokia C7. Za enostavno in pregledno brskanje po menijih in funkcijah poskrbi velik, na dotik občutljiv zaslon. Nemoteno delo izven pisarne zagotovi pregledovalnik dokumentov za Word, Excel, PowerPoint in Adobe Pdf-datoteke, za zabavo in informacije pa Mobitelov megabitni mobilni internet, ki omogoča uporabo elektronske pošte, dostop do spletnih storitev in portalov Planet, Siol.net, Facebook, MySpace, pa tudi storitve Mobilna TV. Uporabnike bo še posebej razveselila kamera, ločljivosti 8 megapik, mobitel Nokia C6-01 pa ima vgrajen tudi kakovosten predvajalnik glasbe in video posnetkov, hkrati pa omogoča snemanje videoposnetkov v HD-ločljivosti. Popotnikom je v pomoč navigacija z brezplačnimi Ovi Zemljevidi za vse regije. Poleg tega se lahko uporabniki za popestritev in personalizacijo mobilnika Nokia C6-01 odločijo za dodatne vsebine, ki jih nudi Ovi trgovina.

Pametni telefon Nokia C6-01 je pri Mobitelu na voljo v črni ali srebrni barvi. In sicer v ponudbi Super in Mega Povezani že za 119 EUR, Opti Povezani in Povezani 55 za 169 EUR ter v splošni naročniško-prodajni akciji za 199 EUR. Vse cene veljajo ob sklenitvi oz. podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev.

Več informacij o Mobitelovi ponudbi na www.mobitel.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki