marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

Brezplačna storitev Najdi.si SMS odslej še bolj prijazna za uporabnike.

Deli z ostalimi

07.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Storitev Najdi.si SMS (www.najdi.si/sms), ki omogoča brezplačno pošiljanje SMS-ov na vsa slovenska mobilna omrežja, je odslej še bolj prijazna za uporabnike (storitev sponzorira Si.mobil - Vodafone).

Storitev, s katero lahko pošljete kar 24 brezplačnih SMS-ov na dan, si po novem zapomni zadnjih sedem mobilnih številk, na katere je bil poslan SMS, kot tudi številko, s katero je bila opravljena zadnja prijava na računalniku.

Pošiljatelji brezplačnih SMS-ov lahko do te storitve hitro in enostavno dostopate kar s pomočjo Najdi.si orodne vrstice (www.najdi.si/toolbar). Če tega brezplačnega orodja še nimate nameščenega, lahko to storite s klikom na gumb za namestitev Najdi.si orodne vrstice, ki se vam bo odslej prikazal ob vsakem uspešno poslanem sporočilu.

Da pa ne boste v času poletnih počitnic pozabili na svoje prijatelje, naj vas opomnimo, da lahko brezplačne SMS-e pošiljate tudi z morja, hribov ali iz tujine. Vse, kar potrebujete, je le dostop do interneta.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki