marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Nagrajenci izbora "Mobilnik leta 2013"

Deli z ostalimi

30.12.2013
Objavil: Thomas Bergant

Na našem portalu ste lahko od 28. novembra do 28. decembra 2013 glasovali za mobilnik leta 2013 po izboru obiskovalcev mobile.si. Sedaj pa si preberite še, kdo so dobitniki nagrad.

Zmagovalec letošnjega izbora je Apple iPhone 5S, na drugem mestu je sledil Samsung Galaxy S4, na tretje mesto pa se je uvrstil Samsung Galaxy Note 3.

O rezultatih glasovanja smo že pisal takoj po končanem izboru in jih lahko preberete tukaj.

V nedeljo, 29. decembra 2013, torej le en dan po zaključku glasovanja, smo opravili žrebanje dobitnikov nagrad. Žrebanje je potekalo elektronsko preko strani randompicker.com. Protokol žrebanja je dosegljiv s klikom na povezavo.

Glede prevzemov nagrad se bodo naši pokrovitelji dogovorili direktno v naslednjih dneh.

Letošnji nagrajenci so:

Samsung Galaxy Note 8
Slavko Mlakar
Kočevje

Nokia Lumia 800
Rado Hanzelj
Črnomelj

Ovitek OtterBox Armor za iPhone 5
Stanko Kovačec
Kočevje

Ovitek OtterBox Defender za iPhone 5
Samo Kunc
Črna na Koroškem

Zaščitna folija ELECOM ZEROSHOCK display protection film za iPad mini
Andreja Jazbec
Velenje

Vsem nagrajencem čestitamo in jim želimo uspešno uporabo nagrad.

Ekipa portala mobile.si se zahvaljuje vsem sodelujočim za glasovanje, hkrati pa vas vabimo, da se glasovanja udeležite tudi v letu 2014, ko bomo izbirali mobilnik leta 2014.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki