marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Sony Ericsson predstavil nadgradnjo modela C905

Deli z ostalimi

19.01.2009
Objavil: Dare Gliha

Mobilni telefon C905 Cyber-shot bo sedaj še boljši, zahvaljujoč novi programski opremi, ki jo je pred kratkim predstavil Sony Ericsson. Fotoaparat z ločljivostjo 8,1 milijona slikovnih pik je po celem svetu naletel na izjemen odziv.

Lastniki telefona C905 Cyber-shot lahko nadgradnjo od sredine februarja enostavno prenesejo iz spletne strani www.sonyericsson.si.

Posnemite spontane trenutke v življenju z nadgradnjo
C905 Cyber-shot, ki obsega:

• Smile Shutter™
• YouTube™
• WayFinder 8
• Snapfish podjetja HP – visoka kakovost, cenovno najbolj ugodne fotografije. Naročila za slike lahko izvedete neposredno iz mobilnega telefona – brez pomnilniških kartic, kablov ali prenosa fotografij iz telefona
• SMS/MMS v obliki pogovora – uporabniki lahko preklopijo med običajnim pogledom mape Prejeto ali pogovorom, kjer si lahko takoj ogledajo celotno zgodovino sporočil.

Sony Ericsson je prav tako najavil novo barvo telefona C905 Cyber-shot - Tender Rose, ki bo na izbranih tržiščih na voljo od prvega četrtletja 2009.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki