marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMineva deset let od predstavitve igre Angry Birds
13.12.2019

Pred desetimi leti je luč sveta ugledala igra Angry Birds in v hipu osvojila srca mladih in ne tako mladih uporabnikov. V vseh teh letih so barvaste jezne ptice postale ene najprepoznavnejših likov med mobilnimi igrami.

slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

članki

Nokia N95 nima problemov s predvajanjem videa

Deli z ostalimi

18.03.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Nokia N800 je mogoče namenjena pomočniku za deskanje po internetu v lenem dnevu, a tu so nastala prerekanja kako dobro lahko mala tablica zmore predvajati moderne internetne prenose videa. No, mogoče ima N800 probleme, a je dobro videti, da jih N95 sigurno nima. V posnetku Steve Garfield deska po YouTubeu in Rocketboomu z mobilnikom in kaže, da je N95 popolnoma sposobna mobilne multimedije. Kot je izpostavil Steve, je to vznemirljivo ne le za to, da bi se zabavali na avtobusu, marveč tudi zato, ker lahko ena sama ročna naprava »posname video, ga naloži na internet preko WLAN-a, opiše in nato predvaja.«

Steve Garfieldov video blog o predvajanju videa na N95

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki