marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

MyMobileWatch M500 pridobila dovoljenje FCC

Deli z ostalimi

05.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Pred kratkim je FCC dovoljenje dobil zanimiv križanec med mobilnikom in ročno uro, Mymobilewatch M500. Le-ta deluje v treh frekvenčnih območjih (900Mhz, 1800Mhz in 1900Mhz), poleg tega pa vključuje še nekaj večpredstavnih funkcij.

MyMobileWatch M500 žal ni vodoodporna, tako da z njo plavanje ni priporočeno. Za napajanje skrbi baterija kapacitete 400 mAh, ki zdrži do 120 minut pogovora ter 100 ur v stanju pripravljenosti, napolni pa se po približno dveh urah.

Vložišče SIM kartice se nahaja na zadnjem delu, za baterijo, ki je fiksno pritrjena na pokrovček ohišja. M500 ima enojen LCD zaslon, na katerem se nahajajo tri vrstice za prikaz informacij. V prvi vrstici se nahaja stanje, kot je indikator signala ter stanje baterije, v drugi vrstici se prikazuje tekst in animirane ikone, v tretji pa se izpisujejo funkcije, ki so trenutno prirejene menijskim tipkam.

Žal še ni znano, kako bomo z uro pošiljali SMS sporočila. M500 ima vgrajen tudi pregledovalnik slik ter video posnetkov, vendar je to početje zaradi majhnega zaslona precej neuporabno. Predvajalnik glasbe zmore predvajati mp3 datoteke, kar uro naredi tudi prenosni predvajalnik glasbe.

Mere novega križanca so 53,9 × 44 × 16,3 mm, teža znaša 55 g, cena pa trenutno še ni znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki