marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

MyMobileWatch M500 pridobila dovoljenje FCC


05.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Pred kratkim je FCC dovoljenje dobil zanimiv križanec med mobilnikom in ročno uro, Mymobilewatch M500. Le-ta deluje v treh frekvenčnih območjih (900Mhz, 1800Mhz in 1900Mhz), poleg tega pa vključuje še nekaj večpredstavnih funkcij.

MyMobileWatch M500 žal ni vodoodporna, tako da z njo plavanje ni priporočeno. Za napajanje skrbi baterija kapacitete 400 mAh, ki zdrži do 120 minut pogovora ter 100 ur v stanju pripravljenosti, napolni pa se po približno dveh urah.

Vložišče SIM kartice se nahaja na zadnjem delu, za baterijo, ki je fiksno pritrjena na pokrovček ohišja. M500 ima enojen LCD zaslon, na katerem se nahajajo tri vrstice za prikaz informacij. V prvi vrstici se nahaja stanje, kot je indikator signala ter stanje baterije, v drugi vrstici se prikazuje tekst in animirane ikone, v tretji pa se izpisujejo funkcije, ki so trenutno prirejene menijskim tipkam.

Žal še ni znano, kako bomo z uro pošiljali SMS sporočila. M500 ima vgrajen tudi pregledovalnik slik ter video posnetkov, vendar je to početje zaradi majhnega zaslona precej neuporabno. Predvajalnik glasbe zmore predvajati mp3 datoteke, kar uro naredi tudi prenosni predvajalnik glasbe.

Mere novega križanca so 53,9 × 44 × 16,3 mm, teža znaša 55 g, cena pa trenutno še ni znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki