marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

MyMobileWatch M500 pridobila dovoljenje FCC

Deli z ostalimi

05.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Pred kratkim je FCC dovoljenje dobil zanimiv križanec med mobilnikom in ročno uro, Mymobilewatch M500. Le-ta deluje v treh frekvenčnih območjih (900Mhz, 1800Mhz in 1900Mhz), poleg tega pa vključuje še nekaj večpredstavnih funkcij.

MyMobileWatch M500 žal ni vodoodporna, tako da z njo plavanje ni priporočeno. Za napajanje skrbi baterija kapacitete 400 mAh, ki zdrži do 120 minut pogovora ter 100 ur v stanju pripravljenosti, napolni pa se po približno dveh urah.

Vložišče SIM kartice se nahaja na zadnjem delu, za baterijo, ki je fiksno pritrjena na pokrovček ohišja. M500 ima enojen LCD zaslon, na katerem se nahajajo tri vrstice za prikaz informacij. V prvi vrstici se nahaja stanje, kot je indikator signala ter stanje baterije, v drugi vrstici se prikazuje tekst in animirane ikone, v tretji pa se izpisujejo funkcije, ki so trenutno prirejene menijskim tipkam.

Žal še ni znano, kako bomo z uro pošiljali SMS sporočila. M500 ima vgrajen tudi pregledovalnik slik ter video posnetkov, vendar je to početje zaradi majhnega zaslona precej neuporabno. Predvajalnik glasbe zmore predvajati mp3 datoteke, kar uro naredi tudi prenosni predvajalnik glasbe.

Mere novega križanca so 53,9 × 44 × 16,3 mm, teža znaša 55 g, cena pa trenutno še ni znana.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki