marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Motorola odpira trgovino v Indiji

Deli z ostalimi

02.05.2007
Objavil: Marko Likar

Motorola je odprla novo trgovino v Indiji, natančneje v New Delhiju. Istočasno je potekalo odprtje še ene trgovine, ki se imenuje MOTOSTORE. Z odprtjem teh dveh trgovin se je število Motorolinih trgovin povišalo na 350. Le-te se nahajajo na območju Evrope, Indije, Latinske Amerike in Azijsko Pacifiškega območja.

Jeremy Dale, predstavnik Motorole je dejal: ''Motoroline trgovine so oblikovane z enim namenom, da pomagajo ljudem razložit in prikazat celotni potencial, ki se skriva v Motorolinih proizvodih. MOTOSTORE je edinstven način, kako ljudem približat naše proizvode na profesionalen, človeški in zabaven način.''

Motorola je pretekli dve leti podrobno raziskovala stanje na trgu in rezultatom primerno ustvarila marketinški koncept, ki ustreza trgu in uporabnikom.

Jasnon Few, odgovoren za prodajo in distribucijo Motorolinih mobilnikov je dejal: ''Indija ima eno izmed največjih rasti na področju sprejemanj in uporabe novih tehnologij. Opažamo, da Indijski uporabniki mobilnikov zahtevajo širšo ponudbo mobilnikov in storitev. V naših trgovinah si bodo lahko obiskovalci svoj mobilnik naredili edinstven, z nalaganjem zvonenj, iger, ozadij in ostalih aplikacij.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki