marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Motorola odpira trgovino v Indiji

Deli z ostalimi

02.05.2007
Objavil: Marko Likar

Motorola je odprla novo trgovino v Indiji, natančneje v New Delhiju. Istočasno je potekalo odprtje še ene trgovine, ki se imenuje MOTOSTORE. Z odprtjem teh dveh trgovin se je število Motorolinih trgovin povišalo na 350. Le-te se nahajajo na območju Evrope, Indije, Latinske Amerike in Azijsko Pacifiškega območja.

Jeremy Dale, predstavnik Motorole je dejal: ''Motoroline trgovine so oblikovane z enim namenom, da pomagajo ljudem razložit in prikazat celotni potencial, ki se skriva v Motorolinih proizvodih. MOTOSTORE je edinstven način, kako ljudem približat naše proizvode na profesionalen, človeški in zabaven način.''

Motorola je pretekli dve leti podrobno raziskovala stanje na trgu in rezultatom primerno ustvarila marketinški koncept, ki ustreza trgu in uporabnikom.

Jasnon Few, odgovoren za prodajo in distribucijo Motorolinih mobilnikov je dejal: ''Indija ima eno izmed največjih rasti na področju sprejemanj in uporabe novih tehnologij. Opažamo, da Indijski uporabniki mobilnikov zahtevajo širšo ponudbo mobilnikov in storitev. V naših trgovinah si bodo lahko obiskovalci svoj mobilnik naredili edinstven, z nalaganjem zvonenj, iger, ozadij in ostalih aplikacij.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki