marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Moto Z že dobil nadgradnjo sistema na Android 7.0 Nougat


16.12.2016
Objavil: Dare Gliha

Družba Lenovo je objavila uradno nadgradnjo operacijskega sistema za pametne telefone Moto Z. Lastniki le-teh že lahko namestijo najnovejšo nadgradnjo Android 7.0 Nougat.

Sistem Android 7.0 Nougat še izboljša mobilno uporabniško izkušnjo, saj prinaša nove večopravilne funkcije, bolj učinkovita obvestila, zna varčevati s podatki in električno energijo ter vrsto novih emotikonov. Ena najbolj pričakovanih funkcij je vsekakor hitro preklapljanje med aplikacijami. Android Nougat podpira tudi prikaz več aplikacijskih oken na zaslonu, uporabniki lahko dve aplikaciji poganjajo sočasno, eno ob drugi.

Poslovni uporabniki bodo veseli novega načina delovanja, ki jim omogoča, da lahko enostavno vklopijo/izklopijo na telefonu nameščene poslovne aplikacije in njihova obvestila ter tako dosežejo boljše ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem.

Nova različica sistema Android uporabnikom prinaša boljši nadzor nad obvestili – s pritiskom in držanjem prsta na obvestilu se uporabniku odpre menu nastavitev možnosti obvestil. Uporabniki lahko v nastavitvah izberejo, ali želijo obvestila posamezne aplikacije utišati ali celo blokirati. Na kratka sporočila lahko hitro in enostavno odgovorijo kar preko samih obvestil.

To je le delček vseh novosti, ki jih prinaša nadgradnja na operacijski sistem Android 7.0 Nougat.

Izboljšav so bili deležni tudi dodatki Moto Mods:

● Moto Display in ležeči način prikaza: Zaslon Moto Display po novem obvlada tudi ležeči način prikaza, kadar je nanj povezan dodatek Moto ModTM.
● Hasselblad TrueZoom in nastavitve: Telefon si po novem zapomni, kateri način fotografiranja je bil izbran zadnji ob rabi z dodatkom Hasselblad TrueZoom Moto ModTM.
● Uporaba senzorja prstnih odtisov za zaklep zaslona: Nova nastavitev omogoča vklop ali izklop zaklepa zaslona ob prižganem zaslonu in dotiku senzorja prstnih odtisov.

Z nadgradnjo na operacijski sistem Android 7.0 je telefon Moto Z eden redkih pametnih telefonov, ki podpira Googlovo platformo za navidezno resničnost (VR) Daydream. Z Daydream združljivi telefoni so opremljeni z zasloni visoke ločljivosti, zmogljivo grafiko in zelo natančnimi senzorji, ki zaznajo

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki