marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Mobi pogovori in Mobi SMS

Deli z ostalimi
Mobitel

20.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je predplačniškim uporabnikom sistema Mobi ponudil dva nova tarifna paketa, ki omogočata še cenejše klice oziroma pošiljanje sporočil SMS v Mobitelovem omrežju. Novi ugodnosti Mobi pogovori in Mobi SMS sta brezplačni, Mobiuporabniki pa si izbrano možnost hitro in enostavno vklopijo kar s sporočilom SMS.

Družba Mobitel je danes, uvedla dva nova tarifna paketa z imenom Mobi pogovori in Mobi SMS, namenjena Mobiuporabnikom, ki omogočata cenovno še bolj ugodne pogovore oziroma pošiljanje sporočil SMS. Tarifni paket Mobi pogovori bo nadvse dobrodošel tistim, ki imajo radi dolge sproščene pogovore, saj Mobiuporabnikom omogoča znaten popust pri klicih v Mobitelovem omrežju, daljših od 3 minut. Klic se namreč po prvih treh minutah pogovora začne obračunavati s 50 % popustom na minuto, medtem ko se prve tri minute obračunajo skladno z rednim cenikom za Mobiuporabnike. S tarifnim paketom Mobi SMS pa bodo prišli na svoj račun predvsem tisti, ki si raje dopisujejo prek SMS-sporočil. Prednost paketa Mobi SMS predstavlja ugodnost, s katero Mobiuporabniki vsako četrto sporočilo SMS pošljejo povsem brezplačno, pogoj je le, da se uporabnik nahaja v Sloveniji oz. v Mobitelovem omrežju.

Oba omenjena tarifna paketa sta brezplačna, Mobiuporabniki pa si ju po lastnem izboru vklopijo ali izklopijo kar prek sporočil SMS. Ugodnost Mobi pogovor si vključijo s sporočilom SMS s ključno besedo PAKET POGOVORI, ki ga pošljejo na številko 1918, medtem ko je treba za vklop Mobi SMS poslati SMS s ključno besedo PAKET SMS. Za izklop določenega tarifnega paketa ustrezni ključni besedi enostavno na koncu dodajo še >IZKLOP< (torej PAKET POGOVORI IZKLOP oz. PAKET SMS IZKLOP).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki