marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Mobi pogovori in Mobi SMS

Deli z ostalimi
Mobitel

20.05.2008
Objavil: Thomas Bergant

Mobitel je predplačniškim uporabnikom sistema Mobi ponudil dva nova tarifna paketa, ki omogočata še cenejše klice oziroma pošiljanje sporočil SMS v Mobitelovem omrežju. Novi ugodnosti Mobi pogovori in Mobi SMS sta brezplačni, Mobiuporabniki pa si izbrano možnost hitro in enostavno vklopijo kar s sporočilom SMS.

Družba Mobitel je danes, uvedla dva nova tarifna paketa z imenom Mobi pogovori in Mobi SMS, namenjena Mobiuporabnikom, ki omogočata cenovno še bolj ugodne pogovore oziroma pošiljanje sporočil SMS. Tarifni paket Mobi pogovori bo nadvse dobrodošel tistim, ki imajo radi dolge sproščene pogovore, saj Mobiuporabnikom omogoča znaten popust pri klicih v Mobitelovem omrežju, daljših od 3 minut. Klic se namreč po prvih treh minutah pogovora začne obračunavati s 50 % popustom na minuto, medtem ko se prve tri minute obračunajo skladno z rednim cenikom za Mobiuporabnike. S tarifnim paketom Mobi SMS pa bodo prišli na svoj račun predvsem tisti, ki si raje dopisujejo prek SMS-sporočil. Prednost paketa Mobi SMS predstavlja ugodnost, s katero Mobiuporabniki vsako četrto sporočilo SMS pošljejo povsem brezplačno, pogoj je le, da se uporabnik nahaja v Sloveniji oz. v Mobitelovem omrežju.

Oba omenjena tarifna paketa sta brezplačna, Mobiuporabniki pa si ju po lastnem izboru vklopijo ali izklopijo kar prek sporočil SMS. Ugodnost Mobi pogovor si vključijo s sporočilom SMS s ključno besedo PAKET POGOVORI, ki ga pošljejo na številko 1918, medtem ko je treba za vklop Mobi SMS poslati SMS s ključno besedo PAKET SMS. Za izklop določenega tarifnega paketa ustrezni ključni besedi enostavno na koncu dodajo še >IZKLOP< (torej PAKET POGOVORI IZKLOP oz. PAKET SMS IZKLOP).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki