marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Mobitel zagotavlja nove mobilne storitve za operacijske sisteme Windows

Deli z ostalimi
Mobitel

13.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Mobitel je najavilo dostopnost nove različice storitve M:Namiznik, ki uporabnikom omogoča pošiljanje sporočil SMS neposredno z osebnega računalnika. Pripomoček razširja mobilne možnosti operacijskih sistemov Windows Vista in Windows XP ter predstavlja pomemben korak pri združevanju bogate namizne uporabniške izkušnje z mobilnimi storitvami.

Storitev je na voljo kot pripomoček za Windows Visto s preprosto integracijo v stransko vrstico ter ločena aplikacija za operacijski sistem Windows XP. Mobitelovi naročniki in Mobiuporabniki najdejo program M:Namiznik na Mobitelovih spletnih straneh, v zavihku Moj Mobitel.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je najavil dostopnost nove različice storitve M:Namiznik. Storitev uporabnikom Mobitelovega omrežja omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Programska oprema je zasnovana kot pripomoček za operacijski sistem Windows Vista in ločen programski paket za Windows XP. S tem korakom Mobitel še izboljšuje vrhunsko mobilno izkušnjo, ki jo zagotavljajo operacijski sistemi Windows.

Pripomoček za Windows Visto se preprosto integrira v stransko vrstico in uporabnikom omogoča izredno preprost način za pošiljanje kratkih sporočil SMS. Mobitelova novost še razširja mobilne možnosti operacijskega sistema Windows Vista, ki je bil zasnovan za izredno udobno mobilno izkušnjo. Uporabniki lahko preprosto pripravljajo sporočila in jih tudi iz tujine pošiljajo po ceni pošiljanja sporočil v domačem omrežju. Namizni pripomoček in aplikacija za Windows XP sta integrirana tudi s storitvijo Monitor, kar uporabnikom omogoča spremljanje porabe za svojo mobilno številko.

»Mobitel je Microsoftov dolgoročni partner in inovativno podjetje, ki stalno išče načine, s katerimi bi združili mobilne tehnologije z vrhunsko izkušnjo sodobne programske opreme na osebnem računalniku,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor Microsofta Slovenije. »M:Namiznik uporabnikom omogoča, da preprosto razširijo funkcionalnosti svojega namiznega operacijskega sistema z naprednimi mobilnimi storitvami.«

»S storitvijo M:Namiznik družba Mobitel uspešno nadaljuje pot začrtanega razvoja v smeri združevanja fiksnih in mobilnih storitev,« je povedal Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor Mobitela. »Svojim uporabnikom želimo zagotoviti udobno uporabniško izkušnjo, ki jim je na voljo vedno in povsod – ne glede na to, ali uporabljajo osebni računalnik ali mobitel.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki