marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Mobitel zagotavlja nove mobilne storitve za operacijske sisteme Windows

Deli z ostalimi
Mobitel

13.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Mobitel je najavilo dostopnost nove različice storitve M:Namiznik, ki uporabnikom omogoča pošiljanje sporočil SMS neposredno z osebnega računalnika. Pripomoček razširja mobilne možnosti operacijskih sistemov Windows Vista in Windows XP ter predstavlja pomemben korak pri združevanju bogate namizne uporabniške izkušnje z mobilnimi storitvami.

Storitev je na voljo kot pripomoček za Windows Visto s preprosto integracijo v stransko vrstico ter ločena aplikacija za operacijski sistem Windows XP. Mobitelovi naročniki in Mobiuporabniki najdejo program M:Namiznik na Mobitelovih spletnih straneh, v zavihku Moj Mobitel.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je najavil dostopnost nove različice storitve M:Namiznik. Storitev uporabnikom Mobitelovega omrežja omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Programska oprema je zasnovana kot pripomoček za operacijski sistem Windows Vista in ločen programski paket za Windows XP. S tem korakom Mobitel še izboljšuje vrhunsko mobilno izkušnjo, ki jo zagotavljajo operacijski sistemi Windows.

Pripomoček za Windows Visto se preprosto integrira v stransko vrstico in uporabnikom omogoča izredno preprost način za pošiljanje kratkih sporočil SMS. Mobitelova novost še razširja mobilne možnosti operacijskega sistema Windows Vista, ki je bil zasnovan za izredno udobno mobilno izkušnjo. Uporabniki lahko preprosto pripravljajo sporočila in jih tudi iz tujine pošiljajo po ceni pošiljanja sporočil v domačem omrežju. Namizni pripomoček in aplikacija za Windows XP sta integrirana tudi s storitvijo Monitor, kar uporabnikom omogoča spremljanje porabe za svojo mobilno številko.

»Mobitel je Microsoftov dolgoročni partner in inovativno podjetje, ki stalno išče načine, s katerimi bi združili mobilne tehnologije z vrhunsko izkušnjo sodobne programske opreme na osebnem računalniku,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor Microsofta Slovenije. »M:Namiznik uporabnikom omogoča, da preprosto razširijo funkcionalnosti svojega namiznega operacijskega sistema z naprednimi mobilnimi storitvami.«

»S storitvijo M:Namiznik družba Mobitel uspešno nadaljuje pot začrtanega razvoja v smeri združevanja fiksnih in mobilnih storitev,« je povedal Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor Mobitela. »Svojim uporabnikom želimo zagotoviti udobno uporabniško izkušnjo, ki jim je na voljo vedno in povsod – ne glede na to, ali uporabljajo osebni računalnik ali mobitel.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki