marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Mobitel zagotavlja nove mobilne storitve za operacijske sisteme Windows


13.08.2008
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Mobitel je najavilo dostopnost nove različice storitve M:Namiznik, ki uporabnikom omogoča pošiljanje sporočil SMS neposredno z osebnega računalnika. Pripomoček razširja mobilne možnosti operacijskih sistemov Windows Vista in Windows XP ter predstavlja pomemben korak pri združevanju bogate namizne uporabniške izkušnje z mobilnimi storitvami.

Storitev je na voljo kot pripomoček za Windows Visto s preprosto integracijo v stransko vrstico ter ločena aplikacija za operacijski sistem Windows XP. Mobitelovi naročniki in Mobiuporabniki najdejo program M:Namiznik na Mobitelovih spletnih straneh, v zavihku Moj Mobitel.

Mobitel, vodilni slovenski mobilni operater, je najavil dostopnost nove različice storitve M:Namiznik. Storitev uporabnikom Mobitelovega omrežja omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Programska oprema je zasnovana kot pripomoček za operacijski sistem Windows Vista in ločen programski paket za Windows XP. S tem korakom Mobitel še izboljšuje vrhunsko mobilno izkušnjo, ki jo zagotavljajo operacijski sistemi Windows.

Pripomoček za Windows Visto se preprosto integrira v stransko vrstico in uporabnikom omogoča izredno preprost način za pošiljanje kratkih sporočil SMS. Mobitelova novost še razširja mobilne možnosti operacijskega sistema Windows Vista, ki je bil zasnovan za izredno udobno mobilno izkušnjo. Uporabniki lahko preprosto pripravljajo sporočila in jih tudi iz tujine pošiljajo po ceni pošiljanja sporočil v domačem omrežju. Namizni pripomoček in aplikacija za Windows XP sta integrirana tudi s storitvijo Monitor, kar uporabnikom omogoča spremljanje porabe za svojo mobilno številko.

»Mobitel je Microsoftov dolgoročni partner in inovativno podjetje, ki stalno išče načine, s katerimi bi združili mobilne tehnologije z vrhunsko izkušnjo sodobne programske opreme na osebnem računalniku,« je povedal Matej Potokar, generalni direktor Microsofta Slovenije. »M:Namiznik uporabnikom omogoča, da preprosto razširijo funkcionalnosti svojega namiznega operacijskega sistema z naprednimi mobilnimi storitvami.«

»S storitvijo M:Namiznik družba Mobitel uspešno nadaljuje pot začrtanega razvoja v smeri združevanja fiksnih in mobilnih storitev,« je povedal Klavdij Godnič, glavni izvršni direktor Mobitela. »Svojim uporabnikom želimo zagotoviti udobno uporabniško izkušnjo, ki jim je na voljo vedno in povsod – ne glede na to, ali uporabljajo osebni računalnik ali mobitel.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki