marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Nova Mobitelova naročniško-prodajna akcija za Penzion paket


14.10.2005
Objavil: Thomas Bergant

V soboto, 15. oktobra, se začenja nova Mobitelova naročniško-prodajna akcija za upokojence. V okviru Penzion paketa bodo po ugodnih cenah na voljo trije sodobni mobilniki, Philips 535 za 4.900 SIT, Sony Ericsson K300i za 9.900 SIT in mobilnik UMTS Samsung SGH Z105U za 22.900 SIT.

Penzion paket odlikujejo posebne ugodnosti in privlačne cene, pa tudi drobna pozornost, igralne karte za družabne jesenske dni.

Tudi letošnjo jesen je Mobitel pripravil privlačno ponudbo za tiste, ki so že upokojeni. V letošnji naročniško-prodajni akciji Penzion paket jim po ugodnih cenah ponuja tri mobilne aparate, med njimi tudi mobilnik UMTS. Uporabnikom sta ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja Penzion paketa za obdobje 12 mesecev po ugodni ceni na voljo mobilnika Philips 535 za 4.900 tolarjev in Sony Ericsson K300i za 9.900 tolarjev. Odločijo se lahko tudi za nakup mobilnika UMTS Samsung SGH Z105U po ceni 22.900 tolarjev, če sklenejo/podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev. Pri nakupu slednjega lahko izkoristijo tudi možnost nakupa na obroke. Kupci novega mobitela kot drobno pozornost prejmejo še igralne karte za remi.

Vsem upokojencem, ki so še vedno Mobiuporabniki, v Mobitelu svetujejo sklenitev naročniškega razmerja Penzion paket, saj bodo tako deležni številnih ugodnosti. Mesečna naročnina za Penzion paket je namreč med najnižjimi, bistveno nižje pa so tudi cene pogovorov. Zato bodo z brezplačnim prehodom na naročniško razmerje lahko prihranili vsak mesec, svojo dosedanjo številko pa bodo obdržali. Naročniki Penzion paketa lahko izkoristijo še dodatne ugodnosti: naročijo lahko brezplačne osebne vizitke in dnevno SMS vremensko napoved ter brezplačno kličejo v Posvetovalnico za srce in ožilje (031 334 334). Vse potrebno za sklenitev naročniškega razmerja Penzion paketa uredijo v Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih posrednikih. Pri tem je potrebno predložiti osebni dokument, davčno številko ter odločbo o upokojitvi ali zadnji pokojninski odrezek.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki