marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Mobilnik za milijon dolarjev gre v Rusijo

Deli z ostalimi

23.10.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri znani družbi GoldVish, kjer izdelujejo mobilnike za milijonarje, bodo predstavili svojo celotno kolekcijo ruskemu trgu na Sejmu milijonarjev v Moskvi, ki bo konec tega meseca. Na premieri v Moskvi bo lahko nekaj srečnežev že prednaročilo njihov GoldVish mobilnik. Tako bodo prejeli telefon eksluzivno, kot prvi uporabniki v ruskogovorečih regijah.

"Po neverjetnem sprejemu naše kolekcije v Cannesu je bil logičen korak tudi predstavitev modelov na znanem ruskem sejmu", je povedal Michel Morren, predsednik družbe GoldVish. "Konec koncev je prvi kupec prestižnega mobilnika "Le Million", ki je dobil ime po njegovi ceni, ruski poslovnež, tako da so naša pričakovanja glede ruskih potrošnikov zelo visoka".

Celotna GoldVishova kolekcija prestižnih mobilnikov bo razstavljena eksluzivno na stojnici s 112 kvadratnimi metri površine. Mobilnik GoldVish Illusion je eden izmed modelov, ki se ponaša z vodilnimi svetovnimi dragulji, Plato in Le Million, katera sta vsak posebej izdelana v samo dveh kosih po celem svetu, eden pa je že prodan.

Omenjeni sejem se odvija že drugič, lanskoleto ga je obiskalo 21.000 ljudi, letos se pa pričakuje okoli 25.000 obiskovalcev. To je veliko milijonarjev. :)

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki