marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Mobilna aplikacija Daljinec+ odslej omogoča še bolj natančno spremljanje gledanosti TV-oddaj

Deli z ostalimi
Telekom

15.11.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije je nadgradil mobilno aplikacijo Daljinec+, ki naročnikom televizije pomaga izbrati najboljše vsebine za ogled na SiOL TV in na TViN-u, in sicer tako, da aplikacija odslej zagotavlja še bolj natančno spremljanje gledanosti TV-oddaj v živo in ponuja še lažji dostop do vsebin, predstavitev TV-vsebin pa je obogatena s fotogalerijami ter zunanjimi povezavami na ocene filmov in družbena omrežja.

Glede na navade posameznega uporabnika mu mobilna aplikacija Daljinec+ predlaga najprimernejše vsebine, poleg tega pa izpostavlja tudi najbolj aktualne vsebine iz celotne programske sheme SiOL TV. Z dodanimi naprednimi funkcijami in funkcijami fizičnega daljinca lahko tako uporabniki izbirajo vsebine in si jih ogledajo takrat, ko želijo.

Mobilna aplikacija Daljinec+ je torej uporabnikom v pomoč pri izbiri, kaj si lahko v določenem trenutku ogledajo, in sicer tako v živo kot z možnostjo Ogled nazaj. Ob tem aplikacija ponuja informacijo, katerih dvajset TV-programov je v danem trenutku najbolj gledanih, vključno s trendom njihove gledanosti, omogoča pa tudi pregled najbolj gledanih vsebin, ki so jih naročniki SiOL TV spremljali s pomočjo možnosti Ogled nazaj in vsebin na zahtevo. Za TV-vsebine, ki potekajo v živo, je odslej na voljo možnost »Predvajaj od začetka«.

Odslej si lahko uporabniki sami nastavijo tudi prvo stran aplikacije (funkcija »Uredi bližnjice«), na voljo pa imajo še nov iskalnik po vsebinah. Prav tako si lahko nastavijo osebni filter za TV-spored, dostop do Moj TV pa na enem mestu omogoča pregled vseh bližnjic, ki se sicer nahajajo na BOX-u. Za večjo preglednost so odslej vsi deli in sezone serij zbrane na enem mestu, bližnjica do vseh sezon posamezne serije pa je na voljo ob vsaki izbrani epizodi. Da lahko uporabniki čim bolj izkoristijo prednosti aplikacije Daljinec+, so jim na voljo kratka navodila za uporabo aplikacije.

Mobilna aplikacija Daljinec+ je brezplačna, uporabniki pa si jo lahko na mobilno napravo prenesejo s spletne trgovine Google Play (za naprave Android) ali Apple Store (za naprave iOS).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki