marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

Mobilna aplikacija Daljinec+ odslej omogoča še bolj natančno spremljanje gledanosti TV-oddaj

Deli z ostalimi
Telekom

15.11.2016
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije je nadgradil mobilno aplikacijo Daljinec+, ki naročnikom televizije pomaga izbrati najboljše vsebine za ogled na SiOL TV in na TViN-u, in sicer tako, da aplikacija odslej zagotavlja še bolj natančno spremljanje gledanosti TV-oddaj v živo in ponuja še lažji dostop do vsebin, predstavitev TV-vsebin pa je obogatena s fotogalerijami ter zunanjimi povezavami na ocene filmov in družbena omrežja.

Glede na navade posameznega uporabnika mu mobilna aplikacija Daljinec+ predlaga najprimernejše vsebine, poleg tega pa izpostavlja tudi najbolj aktualne vsebine iz celotne programske sheme SiOL TV. Z dodanimi naprednimi funkcijami in funkcijami fizičnega daljinca lahko tako uporabniki izbirajo vsebine in si jih ogledajo takrat, ko želijo.

Mobilna aplikacija Daljinec+ je torej uporabnikom v pomoč pri izbiri, kaj si lahko v določenem trenutku ogledajo, in sicer tako v živo kot z možnostjo Ogled nazaj. Ob tem aplikacija ponuja informacijo, katerih dvajset TV-programov je v danem trenutku najbolj gledanih, vključno s trendom njihove gledanosti, omogoča pa tudi pregled najbolj gledanih vsebin, ki so jih naročniki SiOL TV spremljali s pomočjo možnosti Ogled nazaj in vsebin na zahtevo. Za TV-vsebine, ki potekajo v živo, je odslej na voljo možnost »Predvajaj od začetka«.

Odslej si lahko uporabniki sami nastavijo tudi prvo stran aplikacije (funkcija »Uredi bližnjice«), na voljo pa imajo še nov iskalnik po vsebinah. Prav tako si lahko nastavijo osebni filter za TV-spored, dostop do Moj TV pa na enem mestu omogoča pregled vseh bližnjic, ki se sicer nahajajo na BOX-u. Za večjo preglednost so odslej vsi deli in sezone serij zbrane na enem mestu, bližnjica do vseh sezon posamezne serije pa je na voljo ob vsaki izbrani epizodi. Da lahko uporabniki čim bolj izkoristijo prednosti aplikacije Daljinec+, so jim na voljo kratka navodila za uporabo aplikacije.

Mobilna aplikacija Daljinec+ je brezplačna, uporabniki pa si jo lahko na mobilno napravo prenesejo s spletne trgovine Google Play (za naprave Android) ali Apple Store (za naprave iOS).

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki