marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Fold razprodan v fazi prednaročil
11.12.2019

Samsung Electronics je sporočil, da so zaradi izredno velikega zanimanja pošle zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona v fazi prednaročil. Samsung bo, kolikor hitro bo le mogoče, zagotovil dodatne zaloge Samsung Galaxy Fold prepogljivega telefona in vsem uporabnikom, ki želijo prihodnost mobilne tehnologije izkusiti že danes, to tudi omogočil.

slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

članki

Mobilatorij v Velenju

Deli z ostalimi
Mobitel

21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova sodobno opremljena digitalna učilnica Mobilatorij bo v ponedeljek, 24. septembra 2007, obiskala Velenje. Vsem željnim znanja bo do 16. novembra predstavljala sodobne komunikacijske tehnologije in nudila prost dostop do interneta. Odprta bo vsak delovni dan od 11. do 19. ure ter ob sobotah od 10. do 15. ure.

Mobitelova mobilna digitalna učilnica Mobilatorij se bo 24. septembra 2007 ustavila v Velenju. Vse do 16. novembra 2007 bo na voljo vsem, ki se želijo pobližje seznaniti z najnovejšimi komunikacijskimi in storitvenimi trendi v mobilnem svetu. Posebnost tega zanimivega izobraževalnega projekta je prost dostop do svetovnega spleta, brezplačno svetovanje Mobitelovih strokovnjakov pa je namenjeno tako mladim kot tudi starejšim obiskovalcem.

V Velenju bo Mobilatorij vsak delovni dan od 11. do 19. ure, ob sobotah od 10. do 15. ure, obiskovalcem predstavljal različna področja komunikacij, od interneta in računalništva do mobilnih telekomunikacij. Poleg osnov računalništva in prednosti svetovnega spleta bodo vsi vedoželjni lahko spoznali tudi številne možnosti, ki jih omogočajo najnovejši mobilniki, ter pridobili podrobnejše informacije o zmogljivostih svojih mobilnih telefonov in Mobitelovih storitvah. Obiskali bodo lahko tudi Planet, pravkar prenovljeni mobilni multimedijski portal, kjer so uporabnikom v vsakem trenutku na voljo aktualne informacije in zabava, ki jih nudijo številne vsebine in storitve v obliki besedila, zvoka, slike in videa.

Mobilatorij je poučen za vse, tako za tiste, ki so računalnikov, mobitelov in tehnologij nevešči, kot tudi za bolj izkušene, ki želijo svoje znanje nadgraditi. Sloveniji se je prvič predstavil leta 2002 v Trbovljah, od tedaj pa obiskal že skoraj vse večje kraje po Sloveniji. Svojo pot bo nadaljeval v želji, da bi nove tehnologije približal širšemu krogu uporabnikov, s poudarkom na njihovi uporabnosti v vsakdanjem življenju.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki