marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

slikaHuawei po polovici leta zabeležil 23,2-odstotno rast prihodkov
07.08.2019

V prvem polletju letošnjega leta (H1 2019) je Huawei ustvaril prihodke v višini 401,3 milijarde juanov (približno 52,576 milijarde evrov), kar je 23,2 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

članki

Mobilatorij v Velenju

Deli z ostalimi
Mobitel

21.09.2007
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova sodobno opremljena digitalna učilnica Mobilatorij bo v ponedeljek, 24. septembra 2007, obiskala Velenje. Vsem željnim znanja bo do 16. novembra predstavljala sodobne komunikacijske tehnologije in nudila prost dostop do interneta. Odprta bo vsak delovni dan od 11. do 19. ure ter ob sobotah od 10. do 15. ure.

Mobitelova mobilna digitalna učilnica Mobilatorij se bo 24. septembra 2007 ustavila v Velenju. Vse do 16. novembra 2007 bo na voljo vsem, ki se želijo pobližje seznaniti z najnovejšimi komunikacijskimi in storitvenimi trendi v mobilnem svetu. Posebnost tega zanimivega izobraževalnega projekta je prost dostop do svetovnega spleta, brezplačno svetovanje Mobitelovih strokovnjakov pa je namenjeno tako mladim kot tudi starejšim obiskovalcem.

V Velenju bo Mobilatorij vsak delovni dan od 11. do 19. ure, ob sobotah od 10. do 15. ure, obiskovalcem predstavljal različna področja komunikacij, od interneta in računalništva do mobilnih telekomunikacij. Poleg osnov računalništva in prednosti svetovnega spleta bodo vsi vedoželjni lahko spoznali tudi številne možnosti, ki jih omogočajo najnovejši mobilniki, ter pridobili podrobnejše informacije o zmogljivostih svojih mobilnih telefonov in Mobitelovih storitvah. Obiskali bodo lahko tudi Planet, pravkar prenovljeni mobilni multimedijski portal, kjer so uporabnikom v vsakem trenutku na voljo aktualne informacije in zabava, ki jih nudijo številne vsebine in storitve v obliki besedila, zvoka, slike in videa.

Mobilatorij je poučen za vse, tako za tiste, ki so računalnikov, mobitelov in tehnologij nevešči, kot tudi za bolj izkušene, ki želijo svoje znanje nadgraditi. Sloveniji se je prvič predstavil leta 2002 v Trbovljah, od tedaj pa obiskal že skoraj vse večje kraje po Sloveniji. Svojo pot bo nadaljeval v želji, da bi nove tehnologije približal širšemu krogu uporabnikov, s poudarkom na njihovi uporabnosti v vsakdanjem življenju.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki