marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

slikaAli tudi Sony razmišlja o zložljivem mobilniku?
10.07.2019

Na spletu so se pojavile govorice, da tudi Sony načrtuje zložljivi mobilnik, ki pa bi za razliko od konkurence imel rolo zložljiv zaslon. Koncept je pred časom na sejmu CES predstavil LG s svojim prvim zložljivim 65 palčnim rolo televizorjem serije R.

članki

Mobilna digitalna učilnica Mobilatorij aprila in maja na Ravnah na Koroškem

Deli z ostalimi
Mobilatorij

04.04.2006
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelova mobilna in sodobno opremljena učilnica Mobilatorij se bo v četrtek, 6. aprila, ustavila na Ravnah na Koroškem, kjer bo gostovala do konca maja 2006.

V Mobilatoriju se bodo lahko vsi željni znanja brezplačno pobližje seznanili s sodobnimi komunikacijskimi tehnologijami, izkoristili možnost dostopa do interneta ter spoznali Mobitel UMTS, portal Planet in Moneto, sistem brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom. Mobitelovi strokovnjaki bodo obiskovalcem na voljo vsak dan od 11.00 do 19.00 ure.

Mobilatorij se bo na svoji poti po Sloveniji 6. aprila 2006 ustavil na Ravnah na Koroškem, kjer bo svoje znanje do konca maja 2006 nudil vsem, ki se želijo pobližje seznaniti s sodobnimi komunikacijskimi tehnologijami in storitvami. Svetovanje in pomoč v Mobilatoriju sta brezplačna, namenjena tako mladim kot tudi starejšim obiskovalcem. V sodobno opremljenem mobilnem zabojniku je urejenih osem računalniških delovnih mest, kjer se obiskovalci s pomočjo Mobitelovih strokovnjakov lahko naučijo osnov računalništva ali nadgradijo svoje znanje. Posebnost tega nadvse zanimivega izobraževalnega projekta pa je tudi prost dostop do svetovnega spleta. Mobilatorij je namenjen tako tistim, ki so računalnikov, mobitelov in tehnologij nevešči, kot tudi tistim bolj izkušenim, ki želijo svoje znanje nadgraditi.

Mobitelovi strokovnjaki bodo obiskovalcem Mobilatorija vsak dan v tednu od 11.00 do 19.00 ure predstavljali različna področja komunikacij, od interneta, računalništva do mobilnih telekomunikacij, Mobitel UMTS, multimedijski portal Planet in Moneto, ki omogoča plačevanje z mobilnikom. Obiskovalci Mobilatorija bodo poleg osnov računalništva in prednosti svetovnega spleta spoznali tudi številne možnosti, ki jih omogočajo sodobni mobilniki tretje generacije mobilnih telekomunikacij UMTS. V Mobilatoriju tako lahko obiskovalci pridobijo tudi podrobnejše informacije o možnostih, ki jim jih nudi njihov mobilnik, ter o Mobitelovih storitvah. Predvsem zanimiva je tretja generacija mobilnih telekomunikacij UMTS in prednosti, ki jih prinaša uporabnikom, kot sta videotelefonija in hitrejši prenos podatkov, ki omogočata bogatejšo uporabniško izkušnjo. Na dnevih Planeta lahko obiskovalci spoznajo multimedijski portal Planet, kjer so uporabnikom v vsakem trenutku na voljo aktualne informacije in zabava. Planet vsebine in storitve nudi v obliki teksta, zvoka, slike in videa. Na dnevih Monete pa se lahko obiskovalci Mobilatorija seznanijo z varnim, preprostim in hitrim brezgotovinskim načinom plačevanja prek mobilnika, s katerim lahko plačujejo na več tisoč plačilnih mestih po Sloveniji.

Mobilatorij so pri Mobitelu prvič predstavili leta 2002 v Trbovljah. Od takrat je zamenjal že 24 lokacij po Sloveniji in obiskalo ga je že več tisoč obiskovalcev. Mobilatorij bo svojo pot nadaljeval z željo, da bi približal nove tehnologije širšemu krogu uporabnikom, s poudarkom na njihovi uporabnosti v vsakdanjem življenju.

fotografije
Mobilatorij
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki