marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Microsoftova NT konferenca 2012 vabi z brezmejno močjo svobode


28.03.2012
Objavil: Thomas Bergant

Med 21. in 24. majem bo v Portorožu potekala Microsoftova NT konferenca 2012 (www.ntk.si), ki je že 17 let največji slovenski tehnološki in poslovni dogodek. Na prireditvi, katere slogan je letos »Brezmejna moč svobode«, se bodo srečali poslovneži in strokovnjaki, ki se bodo seznanili z najnovejšimi storitvami, napravami in rešitvami ter trendi s področja informacijskih tehnologij.

Vrhunski domači in tuji strokovnjaki bodo vsestransko osvetlili sedanjost in prihodnost računalništva v oblaku, veliko pozornosti pa bo namenjene tudi mobilnosti in tabličnim računalnikom s prihajajočim operacijskim sistemom Windows 8. Do vključno petka, 30. marca 2012, si je mogoče udeležbo na konferenci zagotoviti s še posebej ugodno, za tretjino nižjo ceno kotizacije.

Biljana Weber, generalna direktorica slovenskega Microsofta:
»Do 17. NT konference je še natanko 54 dni in priprave so v polnem zagonu. Vrhunski domači in tuji predavatelji ter raznolike vsebine za poslovno in tehnološko javnost tudi letos obetajo odlično prireditev, ki je vsekakor ne gre zamuditi. Pridružite se nam in vstopite v svet brezmejnih možnosti!«

Microsoftova NT konferenca 2012
17. NT konferenca, ki se bo med 21. in 24. majem 2012 odvijala v kongresnem centru hotelov Bernardin v Portorožu, bo v znamenju prilagodljivosti, dostopnosti in široke izbire. Poudarek bo na računalništvu v oblaku s platformo Windows Azure in zbirki poslovnih storitev Office 365, na rešitvah za dvig storilnosti in nižanje stroškov poslovanja ter na mobilnosti in tabličnih računalnikih s težko pričakovanim operacijskim sistemom Windows 8.

V štirih dneh konference bodo udeleženci lahko izbirali kar med 141 predavanji, 20 delavnicami, 7 celodnevnimi poglobljenimi seminarji in pestrim obkonferenčnim dogajanjem. Prvi dan konference bo tudi letos posvečen celodnevnim seminarjem s poglobljenimi vsebinami o aktualnih Microsoftovih tehnologijah in izdelkih. Ugledni predavatelji, avtorji, ustvarjalci in svetovalci bodo predstavili najnaprednejše rešitve in ideje, odpirali teme za zanimive pogovore in odgovarjali na vprašanja udeležencev.

Program konference zajema več glavnih sklopov, in sicer:
· Arhitektura aplikacij
· Aplikacijski strežnik in infrastruktura
· Poslovno obveščanje (BI)
· Podatkovna platforma
· Razvojna orodja, pristopi in prakse (ALM)
· Office, Exchange, SharePoint in Lync (na lastni lokaciji in v oblaku)
· Varnost, identitete in dostop
· Odjemalci Windows – infrastruktura, varnost in upravljanje
· Odjemalci Windows – razvoj
· Spletne tehnologije in platforme
· Strežniška infrastruktura in infrastruktura v oblaku
· Poslovne rešitve
· Platforma Windows Azure

Poleg izobraževalne funkcije pa ima NT konferenca tudi pomembno povezovalno vlogo, saj Microsoft vsako leto nameni veliko pozornosti tudi druženju in izmenjavi izkušenj med udeleženci, ki predstavljajo temelj slovenske IT-panoge.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki