marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

LTE od danes naprej na voljo tudi za uporabnike iPhone 5

Deli z ostalimi
Si.mobil

14.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Z današnjim dnem je za vse uporabnike Apple iPhone 5 na voljo brezplačna posodobitev programske opreme iOS, ki omogoči uporabo tehnologije LTE v omrežju Si.mobil. LTE omogoča prenos podatkov do 100 Mbit/s DL in 50Mbit/s UL. Uporabniki iPhone 5 lahko do 4G omrežja dostopajo z Opcijo 4G, storitve pa trenutno lahko uporabljajo v Ljubljani ter na Brniku in Bledu.

Uporabniki, ki želijo uporabljati omrežje 4. generacije – LTE na svojem iPhone 5, potrebujejo USIM kartico in vključeno opcijo LTE/4G za uporabo preko telefona. Uporabniki, ki se bodo odločili za Opcijo 4G, jo bodo do konca leta lahko uporabljali brezplačno. Opcijo lahko uporabniki aktivirajo na prodajnih mestih Si.mobila ali s klicem na 040 40 40 40. Hkrati pa lahko preverijo, če imajo pravo SIM kartico. Opcijo si lahko vključijo na vseh obstoječih pogovornih paketih (npr. na paketih ZATE, ZAME, ORTO, Podjetni, Paket 9, Praznični paketi …) in vseh paketih Mobilni internet.

Lastniki iPhone-ov lahko nove nastavitve dobite tako, da na iPhone-u odprete Settings >> General >> About in se bo pojavilo obvestilo o novi različici operaterjevih nastavitev.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki