marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaBo mobilno plačevanje nadomestilo plačilne kartice?
15.11.2019

Mastercard je v najnovejši raziskavi Masterindex raziskal plačilne navade Slovencev, kjer vse pomembnejšo vlogo prevzemajo brezstična plačila. Slovenci poleg brezstične oblike plačevanja s fizičnimi karticami vse pogosteje za svoje nakupe uporabljajo mobilne telefone.

slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

članki

LTE od danes naprej na voljo tudi za uporabnike iPhone 5

Deli z ostalimi
Si.mobil

14.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Z današnjim dnem je za vse uporabnike Apple iPhone 5 na voljo brezplačna posodobitev programske opreme iOS, ki omogoči uporabo tehnologije LTE v omrežju Si.mobil. LTE omogoča prenos podatkov do 100 Mbit/s DL in 50Mbit/s UL. Uporabniki iPhone 5 lahko do 4G omrežja dostopajo z Opcijo 4G, storitve pa trenutno lahko uporabljajo v Ljubljani ter na Brniku in Bledu.

Uporabniki, ki želijo uporabljati omrežje 4. generacije – LTE na svojem iPhone 5, potrebujejo USIM kartico in vključeno opcijo LTE/4G za uporabo preko telefona. Uporabniki, ki se bodo odločili za Opcijo 4G, jo bodo do konca leta lahko uporabljali brezplačno. Opcijo lahko uporabniki aktivirajo na prodajnih mestih Si.mobila ali s klicem na 040 40 40 40. Hkrati pa lahko preverijo, če imajo pravo SIM kartico. Opcijo si lahko vključijo na vseh obstoječih pogovornih paketih (npr. na paketih ZATE, ZAME, ORTO, Podjetni, Paket 9, Praznični paketi …) in vseh paketih Mobilni internet.

Lastniki iPhone-ov lahko nove nastavitve dobite tako, da na iPhone-u odprete Settings >> General >> About in se bo pojavilo obvestilo o novi različici operaterjevih nastavitev.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki