marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

LTE od danes naprej na voljo tudi za uporabnike iPhone 5

Deli z ostalimi
Si.mobil

14.06.2013
Objavil: Thomas Bergant

Z današnjim dnem je za vse uporabnike Apple iPhone 5 na voljo brezplačna posodobitev programske opreme iOS, ki omogoči uporabo tehnologije LTE v omrežju Si.mobil. LTE omogoča prenos podatkov do 100 Mbit/s DL in 50Mbit/s UL. Uporabniki iPhone 5 lahko do 4G omrežja dostopajo z Opcijo 4G, storitve pa trenutno lahko uporabljajo v Ljubljani ter na Brniku in Bledu.

Uporabniki, ki želijo uporabljati omrežje 4. generacije – LTE na svojem iPhone 5, potrebujejo USIM kartico in vključeno opcijo LTE/4G za uporabo preko telefona. Uporabniki, ki se bodo odločili za Opcijo 4G, jo bodo do konca leta lahko uporabljali brezplačno. Opcijo lahko uporabniki aktivirajo na prodajnih mestih Si.mobila ali s klicem na 040 40 40 40. Hkrati pa lahko preverijo, če imajo pravo SIM kartico. Opcijo si lahko vključijo na vseh obstoječih pogovornih paketih (npr. na paketih ZATE, ZAME, ORTO, Podjetni, Paket 9, Praznični paketi …) in vseh paketih Mobilni internet.

Lastniki iPhone-ov lahko nove nastavitve dobite tako, da na iPhone-u odprete Settings >> General >> About in se bo pojavilo obvestilo o novi različici operaterjevih nastavitev.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki