marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

Lotus Notes za Applov iPhone

Deli z ostalimi

14.10.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Vsem nam znano podjetje International Business Machines (IBM) je predkratkim najavilo novico o izdelavi orodja Lotus Notes, vključno z e-poštnim odjemalnikom in koledarskimi aplikacijami za Applov vse bolj popularni iPhone.

Pri IBM-u so še dodali, da bo zadnja različica aplikacije Notes omogočala uporabnikom dostop do programske opreme preko brskljalnika Safari.

Mobilnik iPhone je primarno gledano še vedno potrošniška naprava, a vendar je počasi začela privabljati tudi korporacijske uporabnike, ki iščejo konkurenco napravam BlackBerry. Po tem, ko so pri Applu predstavili t.i. developers kit za njihov mobilnik, postaja le-ta vse bolj zanimiv, predvsem zato, ker lahko skoraj kdorkoli razvije poljubne aplikacije. Posledično postane iTelefon zanimiv tudi za korporacijske IT sisteme. Operaterji pa počasi tudi že ponujajo korporacijske tarife za iPhone.

Vodilni mož podjetja Apple Steve Jobs nam je zaupal, da so junija ob predstavitvi iPhone 3G 35% mobilnikov vzele družbe, kot so Oracle in SAP na poizkusno dobo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki