marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Lotus Notes za Applov iPhone

Deli z ostalimi

14.10.2008
Objavil: Mitja Zupančič

Vsem nam znano podjetje International Business Machines (IBM) je predkratkim najavilo novico o izdelavi orodja Lotus Notes, vključno z e-poštnim odjemalnikom in koledarskimi aplikacijami za Applov vse bolj popularni iPhone.

Pri IBM-u so še dodali, da bo zadnja različica aplikacije Notes omogočala uporabnikom dostop do programske opreme preko brskljalnika Safari.

Mobilnik iPhone je primarno gledano še vedno potrošniška naprava, a vendar je počasi začela privabljati tudi korporacijske uporabnike, ki iščejo konkurenco napravam BlackBerry. Po tem, ko so pri Applu predstavili t.i. developers kit za njihov mobilnik, postaja le-ta vse bolj zanimiv, predvsem zato, ker lahko skoraj kdorkoli razvije poljubne aplikacije. Posledično postane iTelefon zanimiv tudi za korporacijske IT sisteme. Operaterji pa počasi tudi že ponujajo korporacijske tarife za iPhone.

Vodilni mož podjetja Apple Steve Jobs nam je zaupal, da so junija ob predstavitvi iPhone 3G 35% mobilnikov vzele družbe, kot so Oracle in SAP na poizkusno dobo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki