marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

LG in moda hiša Prada združila moči pri izdelavi novega mobilnika

Deli z ostalimi

28.12.2006
Objavil: Klemen Sterle

LG Electronics in Prada sta oznanila ekskluzivno partnerstvo za razvoj inovativnega in statusnega mobilnika. Zanašajoč na njihov dober nivo strokovnosti in znanja, sta Prada in LG skupaj v vseh pogledih raziskala in razvila prihajajoči nov modni mobilnik.

Sodelujoča sta se osredotočila predvsem na ključne elemente znotraj telefona, kot so programska oprema, uporabniški vmesnik, podpora glasbi, kot tudi na izgled (npr. oblikovanje in pakiranje).

Podjetji načrtujeta razvoj elegantnega telefona z zaslonom na dotik. Njunemu prvemu telefonu z zaslonom na dotik ne bo priložena tipkovnica, kar najbrž vodi k večjemu zaslonu ali manjšemu ogrodju telefona brez tipkovnice.
Telefon je planiran za izzid v začetku leta 2007, s tem da se bo distribucija telefona začela v Evropi (najprej v Italiji, Veliki Britaniji, Franciji in Nemčiji), nato v azijskih deželah kot so Hong Kong, Taiwan in Singapur. Korejska verzija telefona je predvidena v drugi četrtini leta 2007.

Mr. Patrizio Berteli, predsednik Prade je izjavil, da kakor so dosedaj gledali na priložnosti pri oblačilih in modnih dodatkih, tako so pripravljeni tudi na preboj na kakem drugem področju. Skladno z našim pristopom tudi nismo dali svojega imena k že obstoječemu proizvodu. Namesto tega sva Miuccia in jaz delala z LG-jem, da bi dala temu novemu telefonu zelo močan karakter in unikaten stil, tako v njegovih vsebinah kot tudi oblkovanju. Mi, prav tako kot nas partner LG, smo znani po naši pozornosti do malenkosti in visoki kvaliteti naših produktov. Ti dve pomembni karakteristiki pa najdemo tudi pri novem mobilniku, je še dodal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki