marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

LG in moda hiša Prada združila moči pri izdelavi novega mobilnika


28.12.2006
Objavil: Klemen Sterle

LG Electronics in Prada sta oznanila ekskluzivno partnerstvo za razvoj inovativnega in statusnega mobilnika. Zanašajoč na njihov dober nivo strokovnosti in znanja, sta Prada in LG skupaj v vseh pogledih raziskala in razvila prihajajoči nov modni mobilnik.

Sodelujoča sta se osredotočila predvsem na ključne elemente znotraj telefona, kot so programska oprema, uporabniški vmesnik, podpora glasbi, kot tudi na izgled (npr. oblikovanje in pakiranje).

Podjetji načrtujeta razvoj elegantnega telefona z zaslonom na dotik. Njunemu prvemu telefonu z zaslonom na dotik ne bo priložena tipkovnica, kar najbrž vodi k večjemu zaslonu ali manjšemu ogrodju telefona brez tipkovnice.
Telefon je planiran za izzid v začetku leta 2007, s tem da se bo distribucija telefona začela v Evropi (najprej v Italiji, Veliki Britaniji, Franciji in Nemčiji), nato v azijskih deželah kot so Hong Kong, Taiwan in Singapur. Korejska verzija telefona je predvidena v drugi četrtini leta 2007.

Mr. Patrizio Berteli, predsednik Prade je izjavil, da kakor so dosedaj gledali na priložnosti pri oblačilih in modnih dodatkih, tako so pripravljeni tudi na preboj na kakem drugem področju. Skladno z našim pristopom tudi nismo dali svojega imena k že obstoječemu proizvodu. Namesto tega sva Miuccia in jaz delala z LG-jem, da bi dala temu novemu telefonu zelo močan karakter in unikaten stil, tako v njegovih vsebinah kot tudi oblkovanju. Mi, prav tako kot nas partner LG, smo znani po naši pozornosti do malenkosti in visoki kvaliteti naših produktov. Ti dve pomembni karakteristiki pa najdemo tudi pri novem mobilniku, je še dodal.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki