marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

Lenovo že drugo leto uvrščen na seznam Interbrand Best Global Brands

Deli z ostalimi

11.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Družba Lenovo se je drugo leto zapored uvrstila na Interbrandov seznam Best Global Brands. Uvrstitev na seznam najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na svetu je odsev prizadevanja podjetja k inoviranju in gradnji blagovne znamke.

V preteklem letu je družba Lenovo poskrbela za preobrazbo svoje blagovne znamke, saj je z nakupi podjetja Motorola Mobility in IBM-ovega oddelka strežnikov System X še dodatno razširila portfelj svojih izdelkov in strank. Podjetje je ohranilo vodilni položaj med proizvajalci računalnikov, njegov globalni tržni delež presega 20 odstotkov. Lenovo je številka 2 v svetu po prodaji tablic z operacijskim sistemom Android in na dobri poti, da v kratkem postane tretji največji ponudnik rešitev za podatkovne centre. Tudi v svetu mobilnih telefonov z blagovno znamko Moto predstavlja enega najresnejših izzivalcev vodilnih znamk. Hitra rast tržnega deleža na različnih področjih je segla onkraj uveljavljenih blagovnih znamk ThinkPad, Yoga ter Moto – podjetje danes strankam sporoča novo vrednoto, zajeto v slogan »Different is Better«.

V poročilu Best Global Brands, ki ga podjetje Interbrand objavlja že 17. leto, je zajetih in razvrščenih sto najbolj prepoznavnih blagovnih znamk na svetu. Z edinstveno metodologijo analize, kako blagovne znamke dosegajo svoje zaposlene, zagotavljajo uporabniške izkušnje ter ustvarjajo poslovno vrednost, je opredeljena skupna vrednost posamezne znamke, vključno s finančnimi kazalniki poslovanja ter sposobnostjo blagovne znamke, da dosega premijske cene za svoje izdelke/storitve.

“V preteklem letu je družba Lenovo opravila pomembno preobrazbo, v kateri je obdržala položaj ene najbolj vplivnih in prepoznavnih blagovnih znamk na svetu. Naš pristop k inovacijam dviguje naš ugled in lojalnost strank, ki zaupajo blagovni znamki Lenovo. Novi slogan 'Drugačno je boljše.' to še podkrepi. Ponovna uvrstitev Lenova med najboljše blagovne znamke na svetu je za nas velika čast,” je povedal direktor marketinga v družbi Lenovo David Roman.

“Lenovo uspešno nadaljuje svojo osredotočenost na diferenciacijo blagovne znamke in izdelkov. Podjetje, ki resnično nikoli ne miruje, je ustvarilo dinamično in inovativno blagovno znamko in uspešen poslovni model v resnično visokokonkurenčni globalni panogi. Lenovu čestitam za zaporedno uvrstitev med najbolj prepoznavne blagovne znamke na svetu,” je dodal izvršni direktor družbe Interbrand Jez Frampton.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki