marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Kolekcija »Swarovski za Samsung« naprodaj v Samsungovi spletni trgovini


12.05.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je oznanil ekskluzivno zbirko dodatkov s kristali Swarovski za Galaxy S5 in Gear Fit, poimenovano »Swarovski za Samsung« (ang. Swarovski for Samsung).

Projekt »Swarovski za Samsung« je posledica uspešnega sodelovanja med družbama Samsung in Swarovski na zadnjem Mercedes-Benzovem tednu mode v New Yorku. Swarovski je prvič v več kot 100 letih delovanja pristal na tako obsežno sodelovanje, pri katerem se v kolekciji pojavlja z lastnim imenom znamke.

»Tehnologija in moda postajata vse bolj prepleteni, zato je Samsung vse bolj predan k ustvarjanju tehnoloških inovacij in sklepanju plodnih partnerstev, ki uporabnikom omogočajo osebno izraznost,« je povedala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega trženja, IT in mobilnih naprav pri družbi Samsung Electronics. »Sodelovanje s Swarovskim pri tej prekrasni kolekciji dodatkov za naše naprave bo zadovoljilo raznolike okuse naših kupcev.«

Kolekcija etuijev za Galaxy S5 ter zapestnic in obeskov za Gear Fit z vdelanimi kristali je edinstven preplet mojstrskega rokodelstva družbe Swarovski in Samsungove tehnološke podkovanosti. Fini kristali Swarovski so s posebnim postopkov vdelani v hrbtišče etuijev za Galaxy S5, pri čemer se dva motiva združita v enega. Zapestnice za Gear Fit so bile zasnovane tako, da uporabnikom nudijo karseda veliko možnosti za osebne prilagoditve. Na voljo so v različnih barvah in slogih, zato omogočajo uporabnikom, da jih menjajo različnim priložnostim primerno. Zapestnice so v treh barvah: medeninasto rjavi (Brown), zlati (Golden Shadow) in srebrni (Crystal). S kristali posuti obeski so še bolj raznoliki: rožnato srce (Siam Heart), rdeče srce (Light Rose Heart), srebrna lobanja (Crystal Skull), antracitna lobanja (Anthracite Skull), srebrna zvezdica (Crystal Star), modra zvezdica (Blue Star) ter zlate ustnice (Golden Shadow Lips).

Kolekcija »Swarovski za Samsung« bo naprodaj v Samsungovi spletni trgovini na strani store.Samsung.com od 8. maja v Koreji, kmalu zatem tudi v Veliki Britaniji, od 22. maja naprej pa bodo izdelki postopoma prihajali na police Samsungovih prodajaln.

»S Samsungom nam je skupna predanost ustvarjanju vrhunskih izdelkov, ki so na trgu zelo iskani. S kolekcijo »Swarovski za Samsung« nam je uspelo prav to,« je dodal Christoph Kargruber, izvršni podpredsednik globalnega trženja pri družbi Swarovski.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki