marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Izjemno elegantni Samsungovi stekleni galaksiji sinoči zablesteli tudi v Ljubljani


03.04.2015
Objavil: Dare Gliha

Slovenska podružnica družbe Samsung Electronics je sinoči pozdravila prihod najnovejših galaksij Galaxy S6 in Galaxy S6 edge na slovenski trg. Stilsko dovršena mobilnika, ki se ponašata z dih jemajočim steklenim in kovinskim ohišjem, sta zablestela v steklenih prostorih Narodne galerije v Ljubljani, kjer so ju občudovali številni povabljenci in mediji.

Pametna mobilnika Samsung Galaxy S6 in S6 edge, ki sta že podrla rekorde predprodaje po svetu, se ponašata z vrhunskim dizajnom, najnaprednejšo tehnologijo ter številnimi funkcijami in rešitvami, ki bodo nedvomno obogatile uporabniško izkušnjo Samsungovih privržencev in številnih, ki bodo to še postali.

Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, je sinoči povedal: "Nedvomno gre za mobilnika, ki na novo definirata prihodnost mobilne tehnologije in
postavljata nove smernice v dizajnu," in še dodal: "Samsung Galaxy S6 in Galaxy S6 edge sta opremljena z revolucionarno tehnologijo in predstavljata najnaprednejše, kar je trenutno na voljo na današnjem trgu pametnih telefonov."

Med prvimi, ki so lahko v živo občudovali in preizkusili novi Samsungovi 'šestici', je bil tudi talentiran in izjemno simpatičen slovenski športnik Filip Flisar. Že odločen, da bo bodoči lastnik izjemnega modela Galaxy S6, je vse prisotne nasmejal, rekoč: "To je tako, kot da bi Samsung upošteval moje želje. Popolno prileganje moji roki, super zmogljiv procesor pa še brezžičen način polnjenja baterije, vrhunska kamera. Kaj naj rečem? Super! Že komaj čakam, da pride v prodajo, saj je že skrajni čas, da svet vidim tudi skozi kamero Galaxy S6."

Samsungova paradna modela odlikuje tudi uspešen spoj lepote in funkcionalnosti: Galaxy S6 in S6 edge sta namreč oblikovana iz trpežnih kovinskih in steklenih materialov, ki omogočajo zanesljiv oprijem in vrhunsko sliko, edinstven S6 edge pa na novo osmišlja vsestransko funkcionalnost, saj je – kot prvi pametni telefon na svetu – ukrivljen na obeh robovih, kjer se skrivajo številne funkcije, bližnjice in drugi priboljški za uporabnike.

Nova predstavnika Samsungove šeste galaksije, Galaxy S6 in Galaxy S6 edge, bosta na voljo v biserno beli, safirno črno in platinasto zlati, topaz modri (velja le za Galaxy S6) ali smaragdno zeleni (velja le za Galaxy S6 edge) barvi steklenega ohišja, ki bo brez dvoma blestelo v vseh svetlobnih pogojih! Razlogov, zakaj S6 in S6 edge prepričata in osvajata nove uporabnike, pa je še veliko več, in marsikdo bi rad poiskal le še odgovor na vprašanje… katero barvo izbrati?

Samsung Galaxy S6 in S6 edge bosta v Sloveniji na voljo pri vseh mobilnih operaterjih od 17. 4. 2015 dalje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki