marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

slikaHuawei najavil posodobitev na EMUI 9 tudi za starejše telefone
07.06.2019

Huawei je pripravil posodobitev na EMUI 9, ki temelji na operacijskem sistemu Android 9, tudi za starejše modele telefonov. Posodobitev bo na voljo za modele iz leta 2016, kot sta Huawei Mate 9 in Huawei P10, njihovim lastnikom pa bo prinesla možnost uživati v uporabniški izkušnji najnovejšega sistema.

slikaApple na letošnji konferenci WWDC najavil kopico novosti
05.06.2019

Apple je na letošnji konferenci WWDC najavil kopico, predvsem programskih novosti, pri strojni opremi pa so predstavili nov najzmogljivejši računalnik Mac Pro ter nov zaslon Pro Display XDR, katerima skupni imenovalec je predvsem visoka začetna cena.

članki

Čas je za nov mobilnik

Deli z ostalimi

22.04.2009
Objavil: Thomas Bergant

Nov mobilnik Samsung SGH L760 - vreden 153,70 € - lahko dobite za samo 39 € in to brez naročnine! Ekskluzivno samo pri Izimobilu! Postanite uporabnik Izimobila, prijavite se v brezplačno storitev Točka in mobilnik Samsung SGH L760 bo vaš za 39 €.

Mobilnik ima vse funkcije, ki jih potrebujete: UMTS, EDGE, GPRS, MMS, WAP 2.0, Bluetooth, USB. Poleg tega lahko z njim fotografirate, snemate in poslušate radio. Zraven dobite tudi podatkovni kabel in slušalke.

Obiščite spletno stran www.izimobil.si ali pokličite v Center za pomoč uporabnikom na številko 051 800 800 še danes ;)

Pridružite se številnim zadovoljnjim iziuporabnikom, ki uporabljajo najboljše slovensko omrežje, porabijo za mobilno telefonijo samo toliko kot potrebujejo in si z uporabo storitve TOČKA še dodatno znižujejo svoj mobilni račun!

Prednosti Izimobila:
- Najugodnejša enotna tarifa
- Naročnine ni
- 15-sekundni obračunski interval
- Najboljše omrežje, 99,2% pokritost prebivalstva RS s signalom
- Možnost zbiranja brezplačnih minut prek brezplačne storitve Točka
- Ugodna in pestra ponudba mobilnikov
- Direktna polnitev iziračuna brez vtipkavanja 16-mestne kode
- Brezplačen prenos mobilne številke

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki