marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Iskanje plaže preko SMS sporočil

Deli z ostalimi

26.07.2008
Objavil: Dare Gliha

Obiskovalci italijanskih plaž lahko od sedaj za ceno SMS sporočila dobijo podatke, katera plaža se nahaja v njihovi okolici. Storitev ponuja okoljsko združenje Legambiente.

Uporabniki tako na številko 340 4399 439 pošljejo SMS sporočilo, v katerem navedejo v katerem okolišu se nahajajo, v povratnem SMS sporočilu pa dobijo lokacije najboljših plaž v okolici. Združenje vodi evidenco o kakovosti plaž s 128 parametri, med katerimi so tudi naravne lepote, čistoča, dostopnost za invalide, nivo hrupa ter infrastruktura.

Tako je le 12 plaž v celotni 1.850 km dolgi obalni liniji prejelo najvišjo oceno pet zvezdic, 44 plaž pa je prejelo štiri izmed petih zvezdic.

Novost je tudi ta, da lahko uporabniki plaž svoje pripombe pošljejo preko MMS sporočila na isto številko, s tem pa posledično tudi pripomorejo k izboljšanju stanja plaž. Storitev se ponuja v partnerstvu z Vodafonom.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki