marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaHuawei na prodajna mesta letos razposlal že 26 % več pametnih telefonov kot lani
18.10.2019

Huawei je objavil poslovne rezultate za tretje četrtletje (Q3) letošnjega leta. V prvih treh četrtletjih je Huawei ustvaril prihodke v višini 610,8 milijarde juanov (približno 78,02 milijarde evrov), kar je 24,4 odstotka več kot leto prej. Od tega je neto dobiček znašal 8,7 odstotka.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

članki

iPhone 6S z 2GB LPDDR pomnilnika

Deli z ostalimi

19.01.2015
Objavil: Mitja Zupančič

Najnovejše govorice o prihajajočem iPhonu 6S omenjajo uporabo 2GB LPDDR4 pomnilnika, kar je zanimivo, saj je uporaba LPDDR3 kar 35 odstotkov cenejša za proizvajalca.

Če je verjeti govoricam težav pri odločitvi ni več. RAM moduli za iPhone 6S naj bi bili izdelani s strani Hynixa, Samsunga in Micron-Elpidea v razmerjih 50, 30 in 20 odstotkov. Ravno slednji pa so imeli težave s proizvodnjo in dobavnimi roki. A tudi to je sedaj urejeno.

LPDDR4 je dvakrat hitrejši od LPDDR3 in obenem ohranja enako porabo energije.

Še nekaj špekulacij o iPhone 6S:

- Cupertinovi inženirji naj bi iz Applove ure skopirali funkcijo Force Touch
- visoko odporno safirno steklo
- kamera z dvojno lečo
- 3D tipalo pritiska

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki