marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi Mi Watch s prvo posodobitvijo pridobiva podporo za iOS
09.12.2019

Pametna ura Xiaomi Mi Watch dobiva prvo posodobitev vgrajene programske opreme z velikimi izboljšavami, pri čemer je najbolj pomembna podpora za Applov iOS. Posodobitev programske opreme je lansirana skupaj s Xiaomijevo aplikacijo Wear App za iOS.

slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

članki

Inovativna ročna mobilna ura

Deli z ostalimi

27.08.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Vodilna kitajska družba Qiao Xing Mobile, ki operira svoje poslovanje preko podružnice CEC Telecom Co., Ltd. so predkratkim predstavili eno izmed najbolj inovativnih novosti v svoji zgodovini.

Ura pod imenom W100 se ponaša s sledečimi funkcijami:

 • 65k TFT LCD zaslon občutljiv na dotik. S tem postane mobilnik izjemno preprost za uporabo.
 • 1 GB razširljivega pomnilnika, multimedijske in povezovalne funkcije, kot je predvajanje MP3, Mpeg4 formatov, ima modrizob in večprostorske modrozobe slušalke.
 • Mobilnik ima 1.3 MP vgrajeno kamero.
 • Zanimivi barvni odtenki - mobilnik je na voljo v sedmih barvnih odtenkih, tako da bo po okusu večine uporabnikov.

  Mobilnik bo v trgovinah v sredini septembra. Prav tako namerava družba oglaševati izdelek preko televizije.

  Predsednik družbe Qiao Xing Mobile, Wu Zhi Yang: "Nad tem izdelkom smo zelo navdušeni. Predstavlja nam vrhunec večmesečnega trdega dela ter uspešno sodelovanje naših oddelkov za marketing in prodajo ter razvoj izdelkov. Po zaslugah edinstvenih funkcij W100 izdelka, mislim da ne bomo videli samo dobrega sprejema na trgu, temveč verjamemo, da nam bo pomagal izboljšati našo prepoznavnost na Kitajskem.
 • fotografije
  komentarji
  Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

  Da
  Ne, imam nastavljeno angleščino
  Ne, imam nastavljen drug jezik
  Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
  Ne vem

  obveščanje

  Prijava na elektronske novice:

  e-pošta:

  več članki