marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Huawei se je uvrstil na 13. mesto med najbolj inovativnimi podjetji na svetu


25.02.2016
Objavil: Thomas Bergant

Fast Company, publikacija, ki soustvarja prihodnost poslovanja, je podjetje Huawei uvrstila na 13. mesto med najbolj inovativnimi podjetji na svetu. Huawei je skupaj z današnjo uvrstitvijo, na seznam 50 najbolj inovativnih podjetij uvrščen že tretjič.

Podjetje se je s strokovnim znanjem o mobilnih omrežjih in napravah ter široko infrastrukturo partnerjev ter klientov povzpelo na sam vrh ponudnikov informacijsko-komunikacijske tehnologije in je danes tretji največji proizvajalec pametnih telefonov v svetu.

''Biti prepoznan za naš trud s strani Fast Company revije je velika čast'', je dejal Ryan Ding, izvršni direktor in predsednik oddelka za produkte in rešitve. ''Pri Huaweiju smo predani grajenju bolje povezanega sveta in inovativnost je eno naših glavnih načel. To priznanje je potrditev, da so inovacije, ki jih želimo zagotoviti globalno, skupaj z grajenjem boljših družb in povezovanjem nepovezanih, prepoznane.''

''Huaweijeve neprekinjene investicije v raziskovanje in razvoj so nekaj, na kar smo v podjetju zelo ponosni, in prav je tako.'', je dejal Peter Jarich, podpredsednik oddelka za analize. ''Poleg impresivne rasti, ki nam jo zavida skoraj vsa konkurenca, so rezultati prinesli dosleden tok inovacij, osredotočenih na uporabnike in tehnološko vodstvo, ki bo s pospešenim razvojem omrežij postajalo vedno bolj pomembno.''

''Pri Vodafonu neposredno investiramo v inovacije in raziskave, hkrati pa sodelujemo s partnerji pri razvoju novih tehnologij. Takšno sodelovanje s podjetjem Huawei pomaga povečati naše zmožnosti za raziskave in razvoj in nam omogoča da kupcem po celem svetu ponudimo boljše storitve.'' je dejal Matt Beal, direktor oddelka za arhitekturo in inovacije na Vodafonu.

Huawei ohranja svojo neomajno predanost doseganja inovacij s pomočjo raziskav in razvoja:
· Je en izmed peščice velikih tehnoloških podjetij, ki nameni več kot 10% prihodka raziskavam in razvoju.
· Izdatki za raziskave in razvoj so v letu 2014 znašali 6.6 bilijonov ameriških dolarjev. Huawei je v zadnjem desetletju (2005-2014) v raziskave in razvoj vložil več kot 30.7 bilijonov ameriških dolarjev.
· V raziskavah in razvoju je zaposlenih kar 45% delavcev.
· Huawei je na vodilnem mestu v številu patentov, po podatkih organizacije za nadzor patentov – The World Intellectual Property Organization (WIPO).
· Huawei je sodeloval z mnogimi svetovnimi inovatorji v svojih 16 centrih za raziskave in razvoj in 36 združenimi inovacijskimi centri po svetu, vključno z Ameriko, Nemčijo, Švedsko, Anglijo, Francijo, Italijo, Rusijo, Indijo in Kitajsko.

Fast Company seznam najbolj inovativnih podjetij v letu 2016 lahko najdete na povezavi: http://www.fastcompany.com/most-innovative-companies.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki