marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

Huawei se je na 'brandz' seznamu 100 najboljših globalnih znamk povzpel za 20 mest

Deli z ostalimi

13.06.2016
Objavil: Dare Gliha

Huawei se je že drugič zapovrstjo uvrstil na Brandz seznam 'Top 100 najbolj vrednih znamk na svetu' za leto 2016. Podjetje se je uvrstilo tudi med 'Top 20 risers', torej med 20 podjetij, ki so se glede na prejšnje leto najbolj povzpela na seznamu. Vrednost znamke se je povečala za kar 22 % in Huawei se je tako uvrstil 20 mest višje v primerjavi z lanskim letom.

Podjetji Millward Brown in WWP sta objavili seznam 'Top 100 najbolj vrednih znamk na svetu' za leto 2015. Sistem ocenjevanja, ki se uporablja za seznam Brandz je eden izmed najbolj uglednih ocen vplivnosti blagovne znamke, izračuni pa so bazirani na stališčih potencialnih in obstoječih potrošnikov ter finančnih podatkov.

V 2016 je bila vrednost podjetja Huawei, kot so jo ocenili na Brandz seznamu, 18,652 milijarde USD in je na seznamu zrastla za 20 mest, ter tako zasedla 50. mesto. Ta pomemben dosežek je podprt tudi s finančnimi rezultati podjetja iz leta 2015. Prihodki so v letu 2015 presegli 20 milijard USD, kar je skoraj 70% povečanje v primerjavi z letom 2014. V letu 2015 je Huawei odposlal 108 milijonov pametnih telefonov, kar je 44% povečanje v primerjavi s prejšnjim letom.

''V letu 2015 je Huawei zacementiral svoj položaj med najboljšimi tremi proizvajalci mobilnih naprav v tržnem deležu in hkrati pomembno zmanjšal razlike med konkurenco. Najnovejše Brandz poročilo prikazuje, da je naš položaj vsako leto močnejši in da ima Huawei potencial ter ambicijo postati vodja trga'', je dejal Jacky Zhao, regionalni direktor Huawei Adriatic.
Še en pomemben dosežek za Huawei je 14. mesto med 'Top 20 risers' na Brandz seznamu podjetij z največjim letnim povišanjem vrednosti, kar za Huawei predstavlja 22%.

''Huawei konstantno razvija inovativne tehnologije in rešitve ter poslovno uspešnost. Z naprednimi inovacijami in sodelovanji, bo svojim strankam še naprej prinašal vodilne tehnološke izdelke'', je dejal Jacky Zhao.

Huawei uporablja globalizacijsko strategijo ki združuje najboljše vire po svetu, z namenom, da bi se prilagodili globalnemu trgu. Danes ponuja celoten nabor globalnih zmožnosti ter sistemov za inovacije. Huawei deluje v več kot 170 državah in regijah, dve tretjini prihodka pa prihajata s trgov izven Kitajske. Podjetje ima centre za raziskave in razvoj povsod po svetu in vlaga vsaj 10% letnega prihodka od prodaje v raziskave in razvoj. V 2012 je bilo to 13.7%, v 2015 pa kar 14.3% od dobička, kar pomeni več kot 6.6 milijard USD. Huawei ima 14 regionalnih sedežev, 16 centrov za raziskave in razvoj, 36 združenih inovacijskih centrov, ter 45 centrov za usposabljanje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki