marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Huawei P30 Pro prejel TIPA World Award za leto 2019


08.04.2019
Objavil: Dare Gliha

Huawei je sporočil, da je organizacija TIPA General Assembly prepoznala Huawei P30 Pro kot enega izmed najboljših izdelkov leta 2019 in mu podelila naziv najboljšega fotografskega pametnega telefona (Best Photo Smartphone). Nagrada je že tretje leto zapored podeljena modelu družine P.

Predstavniki fotografskih publikacij iz celega sveta so potrdili, da je pametni telefon Huawei P30 Pro izstopal med strogimi preizkušanji in primerjavami. Zmogljivi sistem štirih kamer Leica, ki se ponaša z vsestranskim tipalom Huawei SuperSpectrum ločljivosti 40 milijonov slikovnih pik in 20 milijonsko ultra široko kamero, poleg optično stabiliziranega objektiva SuperZoom, zagotavlja jasnost posnetkov in povečavo, nikdar videno na pametnem telefonu. Popolnoma novo tipalo Tof (Time of Flight) pa zajema podatke o globini posnetka za boljše učinke zameglitve ozadja (bokeh). Posledica skupnega delovanja pa so fotografije z neverjetnimi podrobnostmi in čudovitim dinamičnim razponom v vseh svetlobnih razmerah.

”Huawei skupaj z Leico s telefonom Huawei P30 Pro znova premika meje mobilne telefonije in uporabnikom omogoča fotografiranje in snemanje videa odlične kakovosti,« je povedal Thomas Gerwers, predsednik organizacije TIPA.

Huawei je s pametnim telefonom Huawei P30 Pro postavil nova merila v svetu mobilne fotografije. Zagotovil je najboljše zmogljivosti fotoaparata pametnega telefona v šibkih svetlobnih razmerah in največjo optično povečavo med vsemi tekmeci, zato je bil telefon nagrajen tudi z rekordno skupno oceno 112 na lestvici DxOMark. Impresivna ocena potrjuje Huaweijevo predanost raziskavam, zlasti pri zagotavljanju vrhunske izkušnje mobilne fotografije.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki