marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

članki

Huawei P30 in P30 Pro šele konec marca


18.02.2019
Objavil: Dare Gliha

Čeprav je mobilni kongres pred vrati, se še vedno ne ve, kaj bo tam predstavil Huawei. Ve se, da bodo verjetno prikazali novo 5G napravo, žal pa verjetno tam ne bo predstavitve naslednikov njihove serije P, modela P30 in P30 Pro.

Vse informacije, ki so trenutno znane o teh dveh mobilnikih so prispele s strani proizvajalcev dodatne opreme, pa še te so dokaj nepreverjene. To se je spremenilo prejšnji teden, ko se je pojavila novica o modelih ELE-L29 in VOG-L29, ki naj bi bila P30 in P30 Pro.

Tako naj bi novinca imela ločljivost zaslona 1080 x 2340 pik, na njiju naj bi tekel operacijski sistem Android 9 Pie, to pa so tudi vse informacije, ki so pridobljene iz profila uporabniškega agenta. Prej omenjeni proizvajalci dodatne opreme so namigovali še na štiri kamere pri modelu P30 Pro, ter tri pri P30.

Predstavitev obeh mobilnikov naj bi se zgodila šele konec marca v Parizu, na mobilnem kongresu pa bodo verjetno predstavili le nove 5G naprave. Ali bo temu tako, bomo kmalu videli tudi v živo, na njihovem dogodku, ki bo to nedeljo v Barceloni.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki