marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

HTC Touch Cruise in Touch Dual doživela nadgradnjo na Windows Mobile 6.1

Deli z ostalimi

23.10.2008
Objavil: Sašo Mlakar

HTC je uradno najavil izdajo nadgradnje operacijskega sistema za dva pametna mobilnika in sicer za Touch Dual in Touch Cruise. Tako bosta mobilnika po novem delovala na operacijskem sistemu Windows Mobile 6.1 Professional.

Izboljšave bodo uporabniki opazili pri SMS sporočilih, izboljšani funkcionalnosti brskalnika Internet Explorer, obljubljajo pa tudi boljšo obstojnost baterije. Vse to bi bilo še kako dobrodošlo za uporabnike omenjenih pametnih mobilnikov.

Tako HTC Touch Dual kakor tudi HTC Touch Cruise uporabljata uporabniški vmesnik TouchFLO, ki poizkuša narediti operacijski sistem Windows Mobile bolj uporaben za uporabo zgolj s prsti in izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Če si lastite katerega izmed omenjenih mobilnikov, potem si lahko na spodnjih spletnih naslovih pridobite nadgradnjo zanj:
Za HTC Touch Dual: http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=44&cat=all ter za HTC Touch Cruise: http://www.htc.com/uk/supportdownloadlist.aspx?p_id=59&cat=all .

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki