marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNove različice orodja FinSpy nadzorujejo naprave z iOS in Android
22.07.2019

Strokovnjaki družbe Kaspersky so odkrili nove različice naprednega zlonamernega orodja za nadzor FinSpy. Novi vsadki delujejo tako na napravah z operacijskim sistemom iOS kot Android in lahko nadzorujejo aktivnosti na skoraj vseh priljubljenih storitvah izmenjave sporočil, vključno s šifriranimi različicami.

slikaYouTube Music sedaj tudi v Sloveniji
19.07.2019

YouTube Music je nova storitev pretakanja glasbe, ki je namenjena poslušanju. Svet glasbe je tako lažje raziskovati in storitev je še bolj personalizirana kot kadarkoli prej. Ne glede na to, ali želite poslušati, gledati ali raziskovati – vse to lahko počnete na enem mestu.

slikaTelekom Slovenije v petek pričenja s prodajo pametnih ur Apple Watch
17.07.2019

Od petka, 19. julija dalje, bodo pametne ure Apple Watch Series 4 (GPS) uporabnikom uradno na voljo v Sloveniji in v Telekomu Slovenije. Pri tem bosta slovenskim navdušencem od 348 evrov dalje na voljo Apple Watch 44 mm in Apple Watch 40 mm.

slikaNove slike Samsunga Galaxya Note10 in Note10+
15.07.2019

Znani bloger Evan Blass je zopet prehitel konkurente in prvi objavil sliko novega Samsungovega mobilnika Galaxy Note10+. Slika se ujema s predhodnimi ugibanji, še vedno pa v oči bode izrez v okvirju pri ležišču kartice SIM.

slikaSamsung pripravlja dva nova mobilnika serije A
12.07.2019

Samsung je letos predstavil že kar nekaj mobilnikov serije A, očitno pa še niso pri koncu. Pojavila sta se namreč dva nova modela, ki nosita oznaki SM-A561F in SM-A562N, pridobili pa so že tudi vsa potrebna dovoljenja od Wi-Fi Alliance.

članki

HTC Touch Cruise in Touch Dual doživela nadgradnjo na Windows Mobile 6.1

Deli z ostalimi

23.10.2008
Objavil: Sašo Mlakar

HTC je uradno najavil izdajo nadgradnje operacijskega sistema za dva pametna mobilnika in sicer za Touch Dual in Touch Cruise. Tako bosta mobilnika po novem delovala na operacijskem sistemu Windows Mobile 6.1 Professional.

Izboljšave bodo uporabniki opazili pri SMS sporočilih, izboljšani funkcionalnosti brskalnika Internet Explorer, obljubljajo pa tudi boljšo obstojnost baterije. Vse to bi bilo še kako dobrodošlo za uporabnike omenjenih pametnih mobilnikov.

Tako HTC Touch Dual kakor tudi HTC Touch Cruise uporabljata uporabniški vmesnik TouchFLO, ki poizkuša narediti operacijski sistem Windows Mobile bolj uporaben za uporabo zgolj s prsti in izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Če si lastite katerega izmed omenjenih mobilnikov, potem si lahko na spodnjih spletnih naslovih pridobite nadgradnjo zanj:
Za HTC Touch Dual: http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=44&cat=all ter za HTC Touch Cruise: http://www.htc.com/uk/supportdownloadlist.aspx?p_id=59&cat=all .

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki