marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaLouvre in HTC VIVE Arts predstavljata prvo skupno izkušnjo navidezne resničnosti
19.06.2019

V pariškem muzeju Louvre bodo 500. obletnico smrti Leonarda da Vincija obeležili z obsežno razstavo, ki bo obiskovalcem na ogled od 24. oktobra 2019. Ob tej priložnosti bo Louvre v sodelovanju s HTC VIVE Arts, s pomočjo naglavnega sistema navidezne resničnosti HTC VIVE, javnosti prvič ponudil tudi možnost virtualnega ogleda življenjske zgodbe Mone Lize, Da Vincijeve najznamenitejše mojstrovine.

slikaTelekom Slovenije uvaja pametno denarnico VALÚ
17.06.2019

Po tem, ko je Telekom Slovenije konec leta 2018 s platformo NEO redefiniral TV-izkušnjo, v družbi nadaljujejo z redefiniranjem uporabe mobitela. Skladno s tem Telekom Slovenije ustvarja celovit ekosistem, ki bo poenostavil naša življenja na področju nakupovanja, naročanja, plačevanja, uporabe storitev pametnih mest in spletne tržnice (e-commerce).

slikaNa EMUI 9 posodobljenih že prek 80 milijonov telefonov
14.06.2019

Do prvih dni meseca junija je število uporabnikov, ki je telefon Huawei iz ene od različic EMUI 8 posodobilo na različico 9, preseglo osemdeset milijonov. Po pričakovanjih naj bi številka do konca meseca presegla sto milijonov.

slikaBo Apple na novih iPhonih uporabil USB-C?
12.06.2019

Že nekaj časa se govori, da bo Apple opustil svoj Lightning priključek in prešel na standardni USB-C. Očitno bo do tega prišlo že letos, vsaj če verjamemo namigu v beta različici prihajajočega operacijskega sistema iOS 13.

slikaSamsung naj bi Galaxy Note10 predstavil 10. avgusta
10.06.2019

Samsung je Galaxy Note9 predstavil 9. avgusta lani, zato se je pričakovalo, da bo naslednik Note10 letos ravno tako predstavljen v tem mesecu. Iz Južne Koreje pa sedaj prihaja vest, da naj bi Samsung svojega paradnega konja predstavil 10. avgusta.

članki

HTC One z Androidom 4.2.2 in htcpro certifikatom

Deli z ostalimi

12.07.2013
Objavil: Dare Gliha

HTC je potrdil prihajajočo nadgradnjo programske opreme Android 4.2.2. (Jelly Bean) z izboljšavami uporabniškega vmesnika HTC Sense 5 za mobilne telefone HTC One.

Posodobitev prinaša znatne izboljšave uporabniškega vmesnika Sense, ki omogočajo lažje premikanje pripomočkov in bližnjic z orodnih vrstic na domači naslon. Nadgradnje je bila deležna tudi funkcija HTC BlinkFeed, ki z združitvijo s programom za deljenje fotografij Instagram izboljšuje prenos pomembnih informacij neposredno na domači zaslon. Posodobitev vključuje tudi napredne funkcije kot je zaklepanje fokusa na fotoaparatu in možnost nevidnega premikanja med skladbami preko glasbenega kanala HTC Music Channel.

Poleg posodobitve programske opreme Android bo HTC One postal prva naprava s HTCpro™ certifikatom v EMEA regiji (Evropa, Bližnji Vzhod in Afrika), ki bo presegel pričakovanja poslovnih uporabnikov. HTCpro™ ponuja varne in fleksibilne rešitve za upravljavce z informacijsko tehnologijo, ki se ukvarjajo z integracijo mobilnih telefonov. Novi HTC One tako ponuja poslovne funkcije, ki omogočajo izboljšano varnost z naprednim 256-bitnim šifriranjem ter vključujejo politiko varnostnih gesel, brisanje podatkov na daljavo in vrsto drugih zmogljivosti podprtih s HTC Sense ®. Podatki so dodatno zavarovani preko varne povezave VPN, ki vključuje tudi napredni Internet Protocol Security VPN podjetja Mocana Corp. Dodatne varnostne možnosti, upravljanja in spreminjanja podatkov (mobile device management - MDM), namenjene za poslovne uporabnike upravljavce z informacijsko tehnologijo, je omogočilo sodelovanje z vodilnimi podjetji na področju poslovnega upravljanja z mobilnimi napravami kot sta AirWatch in MobileIron ter drugi.

Phil Blair, predsednik HTC EMEA, je ob tem dejal: »Za uporabnike HTC One je najboljši telefon na svetu postal še boljši. HTC BlinkFeed in HTC UltraPixel fotoaparat sta redefinirala uporabniško izkušnjo, kar z dodatno funkcionalnostjo, integracijo in prilagodljivostjo vmesnika predstavljata precedenčni primer.«

David Jaeger, izvršni direktor HTCpro v HTC Corporation, je poudaril: »Uporabniki si želijo izbirati med napravami, ki jih uporabljajo na delu, za podjetja pa morajo biti naprave na delovnih mestih poslovno zmogljive. Kot prva naprava s HTCpro certifikatom, je HTC One vodilna inovacija tako po stilu kot vsebini, ki predstavlja poslovno zmogljiv model, ki obvladuje vse izzive tako pri delu kot v vsakodnevnem življenju.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki