marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

HTC One z Androidom 4.2.2 in htcpro certifikatom

Deli z ostalimi

12.07.2013
Objavil: Dare Gliha

HTC je potrdil prihajajočo nadgradnjo programske opreme Android 4.2.2. (Jelly Bean) z izboljšavami uporabniškega vmesnika HTC Sense 5 za mobilne telefone HTC One.

Posodobitev prinaša znatne izboljšave uporabniškega vmesnika Sense, ki omogočajo lažje premikanje pripomočkov in bližnjic z orodnih vrstic na domači naslon. Nadgradnje je bila deležna tudi funkcija HTC BlinkFeed, ki z združitvijo s programom za deljenje fotografij Instagram izboljšuje prenos pomembnih informacij neposredno na domači zaslon. Posodobitev vključuje tudi napredne funkcije kot je zaklepanje fokusa na fotoaparatu in možnost nevidnega premikanja med skladbami preko glasbenega kanala HTC Music Channel.

Poleg posodobitve programske opreme Android bo HTC One postal prva naprava s HTCpro™ certifikatom v EMEA regiji (Evropa, Bližnji Vzhod in Afrika), ki bo presegel pričakovanja poslovnih uporabnikov. HTCpro™ ponuja varne in fleksibilne rešitve za upravljavce z informacijsko tehnologijo, ki se ukvarjajo z integracijo mobilnih telefonov. Novi HTC One tako ponuja poslovne funkcije, ki omogočajo izboljšano varnost z naprednim 256-bitnim šifriranjem ter vključujejo politiko varnostnih gesel, brisanje podatkov na daljavo in vrsto drugih zmogljivosti podprtih s HTC Sense ®. Podatki so dodatno zavarovani preko varne povezave VPN, ki vključuje tudi napredni Internet Protocol Security VPN podjetja Mocana Corp. Dodatne varnostne možnosti, upravljanja in spreminjanja podatkov (mobile device management - MDM), namenjene za poslovne uporabnike upravljavce z informacijsko tehnologijo, je omogočilo sodelovanje z vodilnimi podjetji na področju poslovnega upravljanja z mobilnimi napravami kot sta AirWatch in MobileIron ter drugi.

Phil Blair, predsednik HTC EMEA, je ob tem dejal: »Za uporabnike HTC One je najboljši telefon na svetu postal še boljši. HTC BlinkFeed in HTC UltraPixel fotoaparat sta redefinirala uporabniško izkušnjo, kar z dodatno funkcionalnostjo, integracijo in prilagodljivostjo vmesnika predstavljata precedenčni primer.«

David Jaeger, izvršni direktor HTCpro v HTC Corporation, je poudaril: »Uporabniki si želijo izbirati med napravami, ki jih uporabljajo na delu, za podjetja pa morajo biti naprave na delovnih mestih poslovno zmogljive. Kot prva naprava s HTCpro certifikatom, je HTC One vodilna inovacija tako po stilu kot vsebini, ki predstavlja poslovno zmogljiv model, ki obvladuje vse izzive tako pri delu kot v vsakodnevnem življenju.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki