marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaProdaja pametnih ur v porastu
13.11.2019

Prodaja pametnih mobilnikov že nekaj časa stagnira, to pa ne drži za pametne ure. Prodaja le-teh je namreč čedalje višja, v tretjem četrtletju letošnjega leta je bilo tako razposlanih kar 14 milijonov kosov, kar nanese 42 odstotno rast glede na enako obdobje lani.

slikaHuawei Slovenija predstavil novosti za naš trg
11.11.2019

Huawei Slovenija je prejšnji teden v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja predstavil jesenske novosti, za naš trg. Telekomunikacijski gigant se tako lahko pohvali z brezžičnimi stereo slušalkami FreeBuds 3 in telefonom Nova 5T. Največ zanimanja pa sta deležni obe različici pametnih ur Huawei Watch GT 2, večja s premerom 46mm in manjša s premerom 42mm, ki na police prihaja konec novembra.

slikaSamsung in IBM predstavljata 5G mobilne rešitve, ki temeljijo na umetni inteligenci
08.11.2019

Samsung Electronics in IBM sta na dogodku Samsung Developer Conference 2019 predstavila novo skupno platformo, ki temelji na zmogljivosti IBM Cloud rešitve, umetni inteligenci in vključuje Samsung mobilne rešitve. Sodelovanje med družbama združuje IBM rešitve s Samsung Galaxy ekosistemom, kar omogoča nudenje vrhunskih storitev za poslovne stranke.

slikaSamsung zapira oddelek za izdelovanje čipov po meri
06.11.2019

Samsung že od leta 2016 in mobilnika Galaxy S7 uporablja lastne čipe Exynos, ki temeljijo na v hiši razvitih jedrih Mongoose. Očitno pa se sedaj to spreminja, saj iz Austina v Texasu prihaja novica, da podjetje zapira oddelek ter s tem odpušča okoli 300 zaposlenih.

slikaHuawei se je odzval na obtožbe ameriškega predstavnika na forumu za kibernetsko varnost
04.11.2019

Huawei je neutemeljene obtožbe na račun zaupljivosti podjetja, ki jih je na 5. Evropskem forumu za kibernetsko varnost v Katovicah na Poljskem izrekel uradnik ameriškega zunanjega ministrstva, označil za popoln »nesmisel«.

članki

HTC One je dobil zlato mednarodno priznanje za design in inovacije

Deli z ostalimi

10.06.2013
Objavil: Dare Gliha

HTC je ponovno prejel mednarodno priznanje za novi pametni telefon HTC One. Paradni pametni telefon podjetja HTC je dobitnik zlate medalje za dizajn in inovacije na računalniškem sejmu Computex Taipei 2013.

Dogodek organizira Svet za razvoj zunanje trgovine v Tajvanu (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) v sodelovanju z Mednarodnim forumom za dizajn iz Hannovra (International Forum Design - iF). Nagrada predstavlja največji dosežek na področju informacijskih tehnologij. Nagrado je podjetju HTC osebno podelil tajvanski predsednik Ma Ying-jeou.

Strokovnjaki v žiriji so se strinjali, da je od skupno 254 izdelkov novi HTC One z izjemno prefinjenimi detajli izstopal iz množice pametnih telefonov v svoji kategoriji, v kateri je konkurenca zelo velika. HTC One je po mnenju ocenjevalcev čudovit tako na otip kot za uporabo in je bil prepričljivo najboljši.

Ben Ho, izvršni direktor za trženje pri podjetju HTC, je ob tem dejal: »Dejstvo, da je HTC One ponovno dobitnik mednarodne nagrade, kaže na to, da je podjetje HTC dokazalo svoje sposobnosti tako na področju razvoja izdelkov kot tudi uporabniške izkušnje. S tem v HTC uvajamo novo perspektivno v mobilno industrijo. Z inovacijami bomo nadaljevali in uporabnikom še naprej nudili proizvode najvišje kakovosti.«

Novi HTC One je poleg nagrade na sejmu Computex Taipei 2013 prejel tudi nagrado GSMA za najboljši mobilni telefon, napravo ali tablični računalnik, priznanji Tech Radar za najboljši mobilni telefon in najboljši izdelek na kongresu na Svetovnem mobilnem kongresu ter nagrado za najboljši pametni telefon Mobile Geeks.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki