marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei predstavil serijo Mate 30, tokrat brez Googlovih aplikacij
20.09.2019

Huawei je včeraj v Munchenu predstavil novi napravi iz serije Mate in sicer Mate 30 in Mate 30 Pro. Gre za prva mobilnika te družbe, ki zaradi trgovinske vojne z ZDA prihajata brez priljubljenih Googlovih aplikacij.

slikaPri Telekomu danes pričenjajo s prodajo mobilnikov iPhone in ure Apple Watch 5
20.09.2019

Telekom Slovenije bo danes, ko se prične tudi globalna prodaja najnovejših Apple naprav, pričel s prodajo mobitelov serije Pro, iPhone 11 Pro in iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 ter ure Apple Watch Series 5 (GPS). V E-trgovini Telekoma Slovenije so mobilniki na voljo že od polnoči dalje, v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pa ob njihovem običajnem odprtju.

slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

članki

HTC One je dobil zlato mednarodno priznanje za design in inovacije

Deli z ostalimi

10.06.2013
Objavil: Dare Gliha

HTC je ponovno prejel mednarodno priznanje za novi pametni telefon HTC One. Paradni pametni telefon podjetja HTC je dobitnik zlate medalje za dizajn in inovacije na računalniškem sejmu Computex Taipei 2013.

Dogodek organizira Svet za razvoj zunanje trgovine v Tajvanu (Taiwan External Trade Development Council – TAITRA) v sodelovanju z Mednarodnim forumom za dizajn iz Hannovra (International Forum Design - iF). Nagrada predstavlja največji dosežek na področju informacijskih tehnologij. Nagrado je podjetju HTC osebno podelil tajvanski predsednik Ma Ying-jeou.

Strokovnjaki v žiriji so se strinjali, da je od skupno 254 izdelkov novi HTC One z izjemno prefinjenimi detajli izstopal iz množice pametnih telefonov v svoji kategoriji, v kateri je konkurenca zelo velika. HTC One je po mnenju ocenjevalcev čudovit tako na otip kot za uporabo in je bil prepričljivo najboljši.

Ben Ho, izvršni direktor za trženje pri podjetju HTC, je ob tem dejal: »Dejstvo, da je HTC One ponovno dobitnik mednarodne nagrade, kaže na to, da je podjetje HTC dokazalo svoje sposobnosti tako na področju razvoja izdelkov kot tudi uporabniške izkušnje. S tem v HTC uvajamo novo perspektivno v mobilno industrijo. Z inovacijami bomo nadaljevali in uporabnikom še naprej nudili proizvode najvišje kakovosti.«

Novi HTC One je poleg nagrade na sejmu Computex Taipei 2013 prejel tudi nagrado GSMA za najboljši mobilni telefon, napravo ali tablični računalnik, priznanji Tech Radar za najboljši mobilni telefon in najboljši izdelek na kongresu na Svetovnem mobilnem kongresu ter nagrado za najboljši pametni telefon Mobile Geeks.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki