marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

HTC in Projekt27 predstavila portal prilagojen za tablico HTC Flyer

Deli z ostalimi

27.06.2011
Objavil: Dare Gliha

Podjetje HTC je v vinoteki in café galeriji Maximal premierno na slovenskem trgu predstavilo dolgo pričakovano tablico HTC Flyer. Istočasno so na njem v sodelovanju s Projektom27 predstavili enkratno aplikativno rešitev, ustvarjeno posebej za tablico HTC Flyer. Gre za zbirko besedil, ki so prišla izpod peres izbranih enajstih slovenskih piscev in ki bodo pod naslovom (Po)vesti bralcem na voljo v ekskluzivni izdaji zgolj na tablici HTC Flyer, aplikacija pa bo kmalu na voljo tudi v spletni trgovini Android market.

Dolgo pričakovana tablica HTC Flyer je naposled prišla tudi na slovenski trg in peščica povabljenih jo je lahko prvič v živo videla v vinoteki in café galeriji Maximal. Da bi bilo vznemirjenje še večje, so si obiskovalci lahko na tablici premierno ogledali tudi aplikacijo in zbirko besedil (Po)vesti, ki so jo posebej in samo za HTC Flyer pripravili ustvarjalci Projekta27. Glavno vodilo podjetja HTC quietly brilliant obsega misel, da je najboljše stvari v življenju potrebno doživeti in ne samo razlagati o njih, in s tem namenom sta oba partnerja združila moči in pripravila zanimiv projekt, ki na inovativen način združuje vrhunsko tehnologijo, visoko modo in kakovostno pisanje. HTC Flyer je namreč tablica kot nobena druga, saj saj se od drugih tablic loči po tem, da združuje interakcijo pisala in dotika. Obiskovalci včerajšnjega dogodka so imeli tako na dotiku svojih prstov kratke zgodbe, ki jih je za HTC Flyer napisalo izbranih enajst doma in v tujini živečih slovenskih avtorjev. Zlitje tehnologije in enajstih povesti s tipkovnic tistih, ki znajo, bo najboljše poletno branje, o čemer so se povabljenci lahko prepričali na lasten dotik. Aplikacija z njihovimi besedili bo zaenkrat na voljo le izbranim in zgolj za tablico HTC Flyer, kmalu pa bo na voljo tudi v spletni trgovini Android market.

Ustvarjalci Portala27.com so prvi na slovenskem trgu s področja življenjsko-stilnih vsebin, ki so izdelali tako platformo kot vsebino za tablico HTC Flyer. »Sodelovanje s tako ugledno znamko kot je HTC nam pomeni veliko, saj HTC odlikujejo domiselne inovacije, ki uporabnikom nudijo osebno in enkratno izkušnjo ter napreden dizajn,« so sodelovanje s podjetjem HTC v Sloveniji utemeljili ustvarjalci Portala27.com. »Tudi mi sledimo najsodobnejšim oblikovalskim smernicam, zato nam sodelovanje ne pomeni le priznanja temveč tudi zaupanje. Veliko dela smo vložili v ta projekt. Dokazali smo, da ne delamo samo dobre portale in dobre dogodke, temveč, da se lahko uvrščamo v sam vrh tudi po naprednih idejah in tehnoloških inovacijah«, so še dodali.

Kratka besedila, ki so si jih obiskovalci lahko »iz prve roke« prebrali na tablicah HTC Flyer, so ekskluzivno napisali Vesna Milek, Nada Vodušek, Leon Magdalenc, Bojana Leskovar, Tadej Zupančič, Danaja Vegelj, Eva Domijan, Nika Urbas, Romana Lilić, Ekoas in Lara Baruca, v sodelovanju in pod idejnim ter tehnološkim vodstvom Barbare Žnidar, Saša Radoviča in Petre Mišič, ustvarjalcev Portala27.com.

Ob tej priložnosti so predstavniki podjetja HTC in Projekta27.com izbrali dva ambasadorja, ki poosebljata vse, kar poosebljata HTC in njihova nova tablica HTC Flyer - drznost, inovativnost in kreativnost. Tablici sta prejela Nika Urbas, priznana modna oblikovalka, ki deluje v Londonu in ustvarja znamko Maria moderna, ter Leon Magdalenc, strokovnjak za retoriko in javno nastopanje, redni pisec kolumn v Dnevnikovem Objektivu ter avtor številnih strokovnih člankov.

HTC je vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in eno najhitreje rastočih podjetij v industriji mobilne telefonije. V zadnjih dveh letih se je HTC iz blagovne znamke, ki je bila sprva znana bolj tehnološkim navdušencem, razvila v močno blagovno znamko, ki v svetu postaja čedalje bolj prepoznavna in zaželena med širšim krogom uporabnikov. Telefone HTC odlikujejo domiselne inovacije, ki uporabnikom nudijo osebno in enkratno izkušnjo, od telefonov drugih blagovnih znamk pa se ločijo tudi po naprednem dizajnu, kjer podjetje sledi najnovejšim oblikovalskim smernicam. V tem pogledu je sodelovanje s Projektom27, kjer priznani novinarji in uveljavljeni avtorji iz Slovenije in tujine ustvarjajo edinstven portal Projekt27.com, v slovenskem prostoru nekaj posebnega. Portal je namreč namenjen vsem, ki jih zanimajo moda, kultura, glasba, dizajn, arhitektura, kulinarika, potovanja, lepota, zdravje ter vse ostalo, kar vključuje sodoben življenjski slog.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki