marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHTC je imenoval novega izvršnega direktorja za razvoj 5G, AI in XR
18.09.2019

Družba HTC je včeraj na mesto izvršnega direktorja družbe imenovala Yvesa Maitreja. Yves prihaja v HTC iz podjetja Orange, ene največjih svetovnih telekomunikacijskih družb, kjer je zasedal položaj višjega podpredsednika skupine za mobilne večpredstavne vsebine in naprave.

slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

članki

HTC 10 z Apple AirPlayem

Deli z ostalimi

15.04.2016
Objavil: Mitja Zupančič

Verjetno vas je večina že seznanjena z najnovejšo HTC-jevo zastavonošo - HTC One M10? Pa ste vedeli, da ima tudi Applov AirPlay?

Stvar dejansko je zanimiva. One M10 ima veliko funkcij: Ultrapixel kamero, ki naj bi bila ena najboljših mobilnih kamer sploh, čudovito aluminijasto ohišje, vrhunski 4K zaslon, ogromno baterijo in prvič na Androidih - Applov AirPlay.

Tako si boste lahko predvajali glasbo na Apple TV in ostale AirPlay naprave (zvočniki) popolnoma enako, kot na Applovih iOS napravah. Zaenkrat M10 omogoča samo zvočno predvajanje, HTC-jevci pa zagotavljajo posodabljanje AirPlayovih specifikacij vzporedno z Applom.

Neuradnih AirPlay aplikacij na Androidu sicer ne manjka, DoubleTwist ali Allcast sta na voljo že leta, a kljub temu je uradna podpora za Applov standard pogumna poteza.

S tem si pri HTC-ju prizadevajo še bolj distancirati od Samsunga in LG-ja. S tem bi znali pritegniti tudi uporabnike iPhonov, ki so investirali v AirPlay naprave. Zadeva omogoča nekompresirano predvajanje in bistveno boljšo kvaliteto kot Bluetooth, kar zna biti zanimivo celo za audiofile.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki