marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

HOFER Telekom povečuje količino podatkov v paketih


27.02.2020
Objavil: Dare Gliha

HoT danes vsem svojim uporabnikom brezplačno povišuje vključene količine prenosa podatkov za kar tretjino. Tako je odslej v paketu HoT MINI vključeno 4 GB (prej 3 GB) prenosa podatkov (2 GB med gostovanjem v EU), HoT MAXI 40 GB (prej 30 GB , 3 GB med gostovanjem v EU), HoT EXTRA 80 GB (prej 60 GB, 5 GB med gostovanjem v EU), hitrost pri tem paketu pa se poviša na 50/100.

Novost, ki jo z današnjim dnem lahko izkoristijo uporabniki vseh HoT paketov, je tudi možnost dodatnega zakupa 5 GB (od tega 2,34 GB med gostovanjem v EU) za 5 evrov po porabljenem prenosu podatkov, ki so vključeni v paket.

Obstoječim uporabnikom se bo večja količina prenosa podatkov vključila samodejno (ob njihovem naslednjem podaljšanju paketa), ne da bi morali spremeniti paket in brez kakršnih koli dodatnih stroškov. Tudi cene ostajajo nespremenjene. S tem HoT uresničuje obljubo, da ne bo višal cen paketov in da bodo nove ugodnosti pri morebitnih spremembah paketov veljale tako za nove kot tudi obstoječe uporabnike storitev HoT.

»Uresničujejo se naše napovedi izpred nekaj manj kot treh let, da bo uporaba mobilnega prenosa podatkov pomembna vsem uporabnikom, zato smo jih že od samega začetka ponujali v vseh paketih,« ugotavlja direktorica mobilnega operaterja HoT, Eva Aljančič. »S povišanjem vključenih količin prenosa podatkov smo se znova približali željam uporabnikov. Doslej jih je na naše storitve preklopilo že blizu 90.000. V lanskem tretjem četrtletju smo pridobili celo največ novih uporabnikov med vsemi mobilnimi operaterji v Sloveniji. Po naši oceni imamo že skoraj 4-odstotni tržni delež, kar je rekordna rast.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki