marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

HONOR Magic6 Lite prejel zlato oznako DXOMARK za zmogljivost baterije


26.01.2024
Objavil: Dare Gliha

HONOR je prejel še eno globalno priznanje za izjemno zmogljivost baterije najnovejšega telefona HONOR Magic6 Lite. Le-ta je prejel prestižno nagrado Gold Label s strani neodvisnega merila uspešnosti, ki znanstveno ocenjuje pametne telefone, leče in kamere DXOMARK za nadpovprečno življenjsko dobo baterije.

HONOR Magic6 Lite je popolna mešanica napredne tehnologije in dizajna, ki je tako kot pri vseh njihovih napravah osredotočen na uporabnika. Zasnovan je z zmogljivo ultra vzdržljivo baterijo 5300 mAh, po podatkih DXOMARK pa uporabnikom z enim polnjenjem zagotavlja do 21 ur predvajanja videoposnetkov, 12 ur igranja mobilnih iger ali 13 ur brskanja po družbenih omrežjih. Življenjska doba baterije podpira do več kot tri dni avtonomije pri zmerni uporabi in skoraj dva dni intenzivnega dela, igre in zabave, kar poudarja vlogo naprave pri omogočanju brezskrbne uporabniške izkušnje.

Poleg svoje dolgotrajnosti baterija telefona HONOR Magic6 Lite kaže na izjemno vzdržljivost, saj ohranja 80 odstotkov svoje zmogljivosti tudi po tisočih ciklih polnjenja. To jo uvršča med najbolj trpežne baterije za pametne telefone na trgu, uporabnikom pa ponuja obljubo dolgotrajne zmogljivosti.

HONOR Magic6 Lite je več kot le vodilni v zmogljivosti baterije. Je dokaz HONOR-jeve zavezanosti inovacijam in oblikovanju, ki je osredotočeno na uporabnika, ter njihovih okoljski odgovornosti. Medtem, ko podjetje še naprej širi svojo globalno prisotnost, HONOR ostaja zavezan zagotavljanju vrhunske tehnologije uporabnikom po vsem svetu, prav tako pa dostopu do pametnih telefonov, ki presegajo njihove vsakodnevne potrebe.

Naprava ima tudi najsodobnejši 6,78-palčni ukrivljeni zaslon AMOLED , ki podpira izjemno jasno ločljivost 1,5K, 1,07 milijarde barv in 100-odstotno barvno lestvico DCI-P3, ki uporabnikom zagotavlja živahno in poglobljeno izkušnjo gledanja. Zaslon AMOLED s 120 Hz ukrivljenostjo dopolnjuje struktura reže mikronske velikosti za 360° odpornost na padce, kar dokazuje HONOR-jevo predanost vzdržljivosti in visokokakovostni uporabniški izkušnji.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki