marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei razmišlja o prodaji 5G
16.09.2019

V nedavnem intervjuju za The Economist je izvršni direktor in ustanovitelj Huaweija Ren Zhengfei razkril, da podjetje preučuje možnost prodaje tehnologije 5G. Dodal je še, da bo Huawei iskal kupca s sedežem zunaj Azije, zelo verjetno na zahodu.

slikaSamsung sodeluje s partnerji za izjemne izkušnje z Galaxy Fold
13.09.2019

Samsung Electronics z Galaxy Fold prepogljivim telefonom utira pot prihodnosti nove mobilne kategorije. Naznanja začetek nove dobe mobilne tehnologije in skupaj s partnerji razvija ter prinaša novo uporabniško izkušnjo na prepogljivem telefonu.

slikaNovosti Huaweia na sejmu IFA 2019 v Berlinu
11.09.2019

Na letošnjem sejmu IFA, ki je potekal od 6. do 11. septembra 2019 v Berlinu, je Huaweijev glavni izvršni direktor, Richard Yu, na uvodnem predavanju govoril predvsem o novostih, ki jih pripravljajo za letošnjo jesen, nekaj pa tudi o tem, kaj so pred kratkim predstavili.

slikaApple predstavil nove iPhone, Apple Watch in iPad
11.09.2019

Apple je včeraj na svojem dogodku predstavil naslednjo generacijo mobilnikov iPhone, katerim so nadeli ime 11, 11 Pro in 11 Pro Max. Poleg mobilnikov so predstavili še novo tablico iPad, uro Apple Watch ter storitev Apple Arcade.

slikaHuawei predstavil napredni 5G procesor Kirin 990
09.09.2019

Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Business Group, je na sejmu IFA predstavil najnovejšo serijo procesorjev Kirin 990, v kateri sta običajna različica Kirin 990 in različica 5G.

članki

Google bo prodajal Samsung Galax S4 z nemodificiranim Androidom

Deli z ostalimi

17.05.2013
Objavil: Dare Gliha

Google je na konferenci za razvijalce I/O najavil, da bo pričel s prodajo Samsungovega modela Galaxy S4, na katerem bo tekel njihov lastni operacijski sistem Android (AOSP), brez modifikacij proizvajalca.

Na mobilniku tako ne bo nameščenega Samsungovega vmesnika TouchWiz, prodajal pa se bo direktno preko trgovine Google Play, dobival pa bo tudi vse nadgradnje operacijskega sistema kot modeli Nexus. Najboljša novica je, da bo imel odklenjen zagonski nalagalnik (bootloader).

V ZDA se bo prodaja pričela 26. Junija, prodajna cena bo nastavljena na 649 ameriških dolarjev, prodajal pa se bo brez obveznosti do operaterjev.

Trenutno še ni znano, ali bo Samsung za Google kakorkoli priredil svoj mobilnik v tehničnem smislu, znano je le, da bo imel 16 GB pomnilnika in razširitveno mesto za kartice microSD.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki