marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

General Mobile prejel tri Plus X nagrade

Deli z ostalimi

03.09.2008
Objavil: Dare Gliha

Ameriški izdelovalec mobilnikov General Mobile, ki se evropskemu tržišču predstavlja preko distributerja HSWCOM, je na sejmu IFA 2008 dobil kar tri Plus X nagrade za svoje mobilne telephone G777, DST3GCOOL UMTS in DSTW1.

Nagrada Plus X nagrajuje podjetja za njihovo prizadevanje pri oblikovanju izdelkov, za katere veliko zanimanje pokažejo potrošniki. Kategorije, ki se pri nagradi upoštevajo so: inovativnost, oblika, uporabnost, ergonomija in ekologija. Plus X je tudi največje tekmovanje v regiji, saj ga podpira kar 38 partnerjev, trg, na katerega ciljajo pa je vreden preko 4 milijarde evrov.

In kaj je tako posebnega na treh mobilnikih, da so jim dodelili Plus X nagrado?

G777 je večpredstavni mobilnik z video očali, ki omogočajo ogled filmov kjer koli in kadar koli. Mobilnik je prejel nagrado v kategoriji inovativnost.

DST3GCOOL UMTS je UMTS mobilnik, ki omogoča uporabo dveh SIM kartic, ki delujeta hkrati, vgrajene pa so tudi zadnje 3G tehnologije. Mobilnik je prejel nagrado v kategoriji inovativnost.

DSTW1 je mobilnik, katerga poganja operacijski sistem Windows Mobile, hkrati pa omogoča uporabo dveh SIM kartic. Ker gre za poslovni izdelek so mu dodali še bralnik poslovnih vizitk. Mobilnik je prejel nagrado za kar štiri kategorije in sicer inovativnost, oblika, uporabnost in ekologija.

Vsi trije mobilniki so bili pred kratkim lansirani na nemškem trgu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki