marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaTransakcije z uporabo nosljive tehnologije se povečujejo
06.12.2019

Uporaba pasivne nosljive tehnologije za plačila še naprej narašča po Evropi, saj lahko potrošniki ta relativno nov način plačevanja hitro in enostavno vključijo v svoj vsakdan. V primerjavi z letom poprej, se je število plačilnih transakcij z uporabo nosljive tehnologije v 2019 povečalo za osemkrat.

slikaSamsung zaščitil novo »Bright Night« kamero za serijo S11
04.12.2019

Zadnje čase uhaja vse več novic o prihajajoči Samsungovi seriji Galaxy S11. Zadnja novica prihaja iz patentnega urada EUIPO. V vloženih dokumentih je razvidno, da želi Samsung zaščititi nov senzor z imenim »Bright Night«, ki bo glede na opis uporabljen v mobilnikih in tablicah.

slikaSamsung Galaxy Fold na voljo tudi v Sloveniji
03.12.2019

V naslednjih tednih bo Samsung Galaxy Fold na voljo tudi za slovenske uporabnike – edinstveni prepogljivi telefon je možno prednaročiti že danes, prosta prodaja pa se začne 20. decembra. Samsung Galaxy Fold, ki prihaja v črni barvi, bo možno kupiti v Samsung Centru v Cityparku in pri vseh slovenskih mobilnih operaterjih.

slikaXiaomi beleži rekordne prihodke v Q3, a delež mobilnikov pada
02.12.2019

Prihodki podjetja Xiaomi za tretje četrtletje letošnjega leta so bili višji kot kdaj koli in znašajo 7,63 milijarde dolarjev. Glavni dejavniki rasti so oddelki IoT in SmartHome, presenetljivo pa je upadla prodaja mobilnih telefonov.

članki

Garmin-ASUS produktna linija mobilnih telefonov nüvifone

Deli z ostalimi

11.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Garmin in ASUSTeK Computer Inc. najavljata strateško zvezo, ki bo združila moči obeh podjetij v skupnem projektu. Garmin in ASUS sta že začela skupaj razvijati različne mobilne telefone, ki bodo znani kot Garmin-Asus nüvifone serija. Podjetji nameravata v letu 2009 na trg poslati več različnih modelov.

Novi Garmin-Asus nüvifone bo predstavljen na svetovnem kongresu mobilne tehnologije v Barceloni (16.-19. februar 2009).

»Verjamemo, da je združitev naprav odlična priložnost«, pravi dr. Min Kao predsednik in CEO Garmin Ltd. »Ta zveza je prednost za obe podjetji, saj nam dovoli združiti naša raziskovanja in nam omogoča ustvariti močne temelje za ustvarjanje ter predstaviti svetu prednosti storitev vezanih na lokacijo uporabnika (LBS-centric) mobilnega telefonona. S podjetjem ASUS delamo že več kot leto dni na prvotnem nüvifonu, ki je bil predstavljen v letu 2008. Z združitvijo smo popeljali vodilno industrijsko področje na višjo raven, kjer bomo lahko ne samo razširili našo produktno linijo, ampak tudi skrajšali razvojni čas produkta. Verjamemo, da bomo s pomočjo te strateške povezave trgu ponudili svetovno najboljše integrirane in nepremagljive GPS mobilne naprave.«

»ASUS in Garmin v tej zvezi združujeta moči in tako lahko trgu ponudita vodilni produkt na področju mobilne telefonije v najboljšem dizajnu in kvaliteti. Podjetji bosta še naprej vlagali v razvoj in trgu ponujali vodilne inovacije.« pravi Jonney Shih, CEO AUSTeK Computer. »Skozi to partnerstvo bosta podjetji nadaljevali z inovacijami, ki poenostavljajo življenje. Naša tehnologija se mora prilagoditi našim strankam in ne obratno.«

Naprave Garmin-ASUS nüvifone bodo nadaljevale produktno vizijo navigirati, komunicirati in povezovati. Originalni Garmin nüvifone, ki je bil najavljen leta 2008, se bo imenoval Garmin-Asus nüvifone G60. Predstavljen bo na svetovnem kongresu mobilne telefonije v Barceloni, dobavljiv pa predvidoma v prvi polovici leta 2009.

Lokacijsko osnovani servis je osnova serije nüvifone Garmin-Asus, ki bo ponujala funkcijo zavoj za zavojem (»turn-by-turn«) z glasovnim vodenjem v enako visoki kvaliteti, kot je to v praksi pri vseh Garmin prenosnih cestnih navigatorjih. Prednaložene mape in več milijonov interesnih točk omogočajo uporabniku hitri dostop do uličnih naslovov in iskanih lokacij. Nüvifone vključuje tudi brskalnik, kjer lahko uporabnik preko interneta dostopa do interesnih točk. Prav tako ponuja socialno medmrežno aplikacijo “Ciao!”.

Zveza Garmin-Asus je bila predstavljena med tiskovno konferenco 4. februarja 2009 v Tajvanu.

Za več informacij obiščite: www.GarminAsus.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki