marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi razvija novo aplikacijo Mi Health
19.08.2019

Xiaomijeva aplikacija Mi Fit je narejena za zbiranje podatkov iz Xiamomi naprav, kot so Mi Band, Mi Scale, Redmi mobilniki in druge podobne naprave. Očitno pa pri podjetju želijo uporabnikom ponuditi še več, saj načrtujejo aplikacijo Mi Health, ki je bila prvič opažena v preizkusni različici MIUI.

slikaMeizu zapira trgovine in odpušča
16.08.2019

Meizu je očitno zašel v težave, saj iz Kitajske prihajajo novice, da zapirajo fizične trgovine in odpuščajo zaposlene. Glede na navedbe virov naj bi Meizu odpustil kar 30 odstotkov svojih zaposlenih v trgovinah, ostalo naj bi jih le še okoli 1000.

slikaSony Mobile poroča o padcu prodaje že peto četrtletje zapored
14.08.2019

Sony je objavil svoje finančne rezultate za zadnje četrtletje med aprilom in junijem (v internih dokumentih označeno kot Q1 2019). Razkrili so, da se je dohodek na letni ravni povečal za 18 odstotkov, oddelek Electronic Products & Solutions pa je zopet poročal o zmanjšanju prodaje in prihodkov iz poslovanja.

slikaHuawei predstavil porazdeljeni operacijski sistem HarmonyOS
12.08.2019

Huawei je na konferenci za razvijalce HDC predstavil operacijski sistem HarmonyOS. Sistem temelji na majhnem jedru (microkernel) in je zasnovan za zagotavljanje povezane uporabniške izkušnje na vseh napravah in v različnih načinih rabe.

slikaUporabniki bi se odrekli družbenim omrežjem v zameno za večno zasebnost osebnih podatkov
09.08.2019

Vsak četrti (38 %) potrošnik bi se odrekel profilom na družbenih omrežjih, če bi si s tem zagotovil zasebnost svojih osebnih podatkov do konca življenja. Strah okoli zaščite digitalne zasebnosti je povzročil, da so potrošniki bolj zaskrbljeni glede uporabe in deljenja svojih osebnih podatkov na internetu.

članki

Garmin-ASUS produktna linija mobilnih telefonov nüvifone

Deli z ostalimi

11.02.2009
Objavil: Thomas Bergant

Garmin in ASUSTeK Computer Inc. najavljata strateško zvezo, ki bo združila moči obeh podjetij v skupnem projektu. Garmin in ASUS sta že začela skupaj razvijati različne mobilne telefone, ki bodo znani kot Garmin-Asus nüvifone serija. Podjetji nameravata v letu 2009 na trg poslati več različnih modelov.

Novi Garmin-Asus nüvifone bo predstavljen na svetovnem kongresu mobilne tehnologije v Barceloni (16.-19. februar 2009).

»Verjamemo, da je združitev naprav odlična priložnost«, pravi dr. Min Kao predsednik in CEO Garmin Ltd. »Ta zveza je prednost za obe podjetji, saj nam dovoli združiti naša raziskovanja in nam omogoča ustvariti močne temelje za ustvarjanje ter predstaviti svetu prednosti storitev vezanih na lokacijo uporabnika (LBS-centric) mobilnega telefonona. S podjetjem ASUS delamo že več kot leto dni na prvotnem nüvifonu, ki je bil predstavljen v letu 2008. Z združitvijo smo popeljali vodilno industrijsko področje na višjo raven, kjer bomo lahko ne samo razširili našo produktno linijo, ampak tudi skrajšali razvojni čas produkta. Verjamemo, da bomo s pomočjo te strateške povezave trgu ponudili svetovno najboljše integrirane in nepremagljive GPS mobilne naprave.«

»ASUS in Garmin v tej zvezi združujeta moči in tako lahko trgu ponudita vodilni produkt na področju mobilne telefonije v najboljšem dizajnu in kvaliteti. Podjetji bosta še naprej vlagali v razvoj in trgu ponujali vodilne inovacije.« pravi Jonney Shih, CEO AUSTeK Computer. »Skozi to partnerstvo bosta podjetji nadaljevali z inovacijami, ki poenostavljajo življenje. Naša tehnologija se mora prilagoditi našim strankam in ne obratno.«

Naprave Garmin-ASUS nüvifone bodo nadaljevale produktno vizijo navigirati, komunicirati in povezovati. Originalni Garmin nüvifone, ki je bil najavljen leta 2008, se bo imenoval Garmin-Asus nüvifone G60. Predstavljen bo na svetovnem kongresu mobilne telefonije v Barceloni, dobavljiv pa predvidoma v prvi polovici leta 2009.

Lokacijsko osnovani servis je osnova serije nüvifone Garmin-Asus, ki bo ponujala funkcijo zavoj za zavojem (»turn-by-turn«) z glasovnim vodenjem v enako visoki kvaliteti, kot je to v praksi pri vseh Garmin prenosnih cestnih navigatorjih. Prednaložene mape in več milijonov interesnih točk omogočajo uporabniku hitri dostop do uličnih naslovov in iskanih lokacij. Nüvifone vključuje tudi brskalnik, kjer lahko uporabnik preko interneta dostopa do interesnih točk. Prav tako ponuja socialno medmrežno aplikacijo “Ciao!”.

Zveza Garmin-Asus je bila predstavljena med tiskovno konferenco 4. februarja 2009 v Tajvanu.

Za več informacij obiščite: www.GarminAsus.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki