marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Ericsson oblikuje prihodnost na trgu širokopasovnega dostopa do interneta


16.10.2005
Objavil: Thomas Bergant

Ericsson bo na Svetovnem širokopasovnem forumu Europe 2005, ki poteka do 6. oktobra v Madridu v Španiji, prikazal novosti za operaterje.

Tema je predvsem, kako lahko operaterji z uporabo najnovejših žičnih in brezžičnih širokopasovnih tehnologij za zasebno (domačo) povezavo in povezovanje podjetij, povečajo svoje prihodke in hkrati zagotovijo njihovo učinkovito delovanje.

Zahtevi uporabnikov po širokopasovni povezavi in komunikacijski mobilnosti sta ključna elementa, ki bosta operaterje v prihodnje vodili pri razširjanju njihove ponudbe tako za osebno kot poslovno rabo. Ericsson je z rešitvami, kot so programsko stikalo (Telephony Softswitch), IMS in Ethernet DSL Access (EDA), med vodilnimi ponudniki infrastrukture za zagotavljanje visoko zmogljivih širokopasovnih povezav, ki operaterjem omogočajo ponujanje storitev Triple Play (kombinacija storitev IP telefonije, IP TV in interneta) in izkoriščanje prednosti naraščajočega povpraševanja po IP televiziji in razvoja v smeri All-IP omrežij.

Na Svetovnem širokopasovnem forumu Europe 2005 Ericsson predstavlja tudi možnosti mobilne širokopasovne povezave z rabo najnovejše 3G tehnologije HSDPA. Ta bo operaterjem omogočala širšo ponudbo inovativnih storitev in aplikacij, kot je televizija preko mobilnega širokopasovnega internetnega dostopa. S tem se za operaterje odpirajo nove možnosti za zaslužek in poslovne priložnosti.

Na področju poslovanja podjetij imajo komunikacijske storitve, ki temeljijo na mobilnosti in širokopasovni povezavi, velik potencial za izboljšanje produktivnosti in izboljšanje storitev v organizacijah in podjetjih.

S kombinacijo znanja o korporativnih in mobilnih omrežjih, mobilnih napravah in razvijanju uporabnih možnosti zaseda Ericsson vodilno mesto pri zadovoljevanju potreb mobilnih zaposlenih po vsem svetu.

Ericsson na podlagi svojega neprestanega tehnološkega razvoja oblikuje prihodnost mobilnih in širokopasovnih internetnih komunikacij. Z zagotavljanjem inventivnih rešitev v več kot 140 državah soustvarja najmočnejša komunikacijska podjetja na svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki