marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Ebay mobile uporablja vse več ljudi


05.01.2010
Objavil: Dare Gliha

Če ste med prazniki preveč izpraznili svojo denarnico si lahko le-to napolnete tudi z uporabo aplikacije Ebay mobile, ki je na voljo preko spleta za vse mobilnike, posebna aplikacija pa tudi za iPhone. Avkcijska stran za mobilnike dosega nepričakovan uspeh, saj jo dnevno uporablja preko 750.000 ljudi.

Samo v letu 2009 so tako uporabniki preko mobilne aplikacije zapravili 308 milijonov funtov, še bolj je zanimiv podatek, da je bil nakup opravljen kar vsaki dve sekundi. Samo v božičnem času pa so uporabniki opravili preko 1,5 milijona transakcij.

Mobilni Ebay je na voljo vsem uporabnikom preko mobilne spletne strani, uporabniki iPhona pa si aplikacijo lahko prenesejo preko AppStore-a. Tako aplikacijo na iPhonu uporablja že preko 6 milijonov uporabnikov od septembra 2008, ko se je aplikacija pojavila v trgovini.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki