marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

članki

"Doživite Nokio" na letošnjem CeBIT-u 2006


12.03.2006
Objavil: Thomas Bergant

Pod geslom "Doživite Nokio" (Experience Nokia) je vodilna mobilna proizvajalka na letošnjem sejmu predstavila nove napredne tehnološke rešitve in produkte kupcem, poslovnim strankam in novinarjem.

Kot eno prvih novosti na CeBIT-u je Nokia predstavila Nokia Lifeblog 2.0, edinstveno možnost zbiranja in urejanja multimedijskih vsebin v mobilnem dnevniku. Aplikacija Nokia Lifeblog 2.0 je posebej prirejena za napredne mobilnike palete Nokia Nseries.

Obiskovalci hannovrskega sejma CeBIT 2006 v hali 26, kjer se predstavlja Nokia, si lahko ogledajo in preizkusijo najnovejše člane napredne palete Nokia Nseries in poslovne telefone palete Eseries. Predstavljeni bodo tudi pred kratkim napovedani telefoni Nokia 6131, Nokia 6070 in Nokia 6136 ter demonstrirane sodobne tehnologije, med katere sodijo mobilna TV, mobilna glasba in internetna telefonija. Posebna pozornost bo posvečena mobilni TV, katere delovanje bo prikazano na napravi Nokia N92, kjer si bodo obiskovalci lahko ogledovali programe ProSieben, N24 in MTV.

Predstavljeni dnevnik Nokia Lifeblog 2.0, ki deluje na napravah palete Nseries, bo omogočil, da se shranjene fotografije povežejo s pripadajočimi informacijami v času posnete fotografije, kot so lokacija, vpisi koledar in ostalo. Kot predhodne verzije tudi ta aplikacija omogoča ustvarjanje osebnega multimedijskega dnevnika s fotografijami, video posnetki, sporočili in zapiski na enem mestu. Vsebina je urejena v časovnem zaporedju, zato je enostavno tako brskanje kot urejanje in ogledovanje. Nova verzija aplikacije omogoča dodajanje avdio zapiskov in ostalih informacij, kot so lokacija, vpisi v koledar itd., kar pomeni, da je vsebinam dodan širši kontekst, ki ponuja popolnejšo informacijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki