marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaZa 50 let zaupanja 50 odstotkov popusta
30.09.2019

Popravite zaslon Samsung pametnega telefona z neverjetnim popustom

V zadnjih dveh desetletjih so se telefoni razvijali, postali so "pametni" in nenadomestljivi v vsakdanjem življenju, zato si le težko predstavljamo, da bi preživeli dan brez njih. Naj gre za poslovne obveznosti, pogovor s prijateljem ali preverjanje vremena, pametni telefoni so ključni del tega.

slikaXiaomi patentiral vogalno zasnovo sprednje kamere
16.10.2019

Oblika monilnika, kjer zaslon zavzema celotno sprednjo površino, je danes že vsakdanja stvar. Čeprav je večina izvedb trenutno namenjena mobilnikom iz višjega cenovnega razreda, se očitno obeta tudi rešitev za cenejše mobilnike.

slikaSamsung zaprl zadnjo tovarno na Kitajskem
14.10.2019

Samsung je zaprl svojo zadnjo tovarno na Kitajskem, ki se je nahajala v kraju Huizhou. V tovarni so še v letu 2017 imeli 6000 zaposlenih, ti pa so izdelali preko 64 milijonov mobilnikov. Zaprtje tovarne ne pomeni, da se Samsung umika iz tega trga.

slikaAli bo Apple vendarle izdal iPhone SE 2?
11.10.2019

Iphone SE je bil predstavljen pred tremi leti, vseskozi pa se okoli njega pojavlja precej govoric o nasledniku. Do sedaj so vse govorice omenjale enako obliko, torej velikost 4,7 palca, namenjen pa bi bil vsem, ki so potrebovali manjši, a še vedno zmogljiv mobilnik.

slikaGalaxy Note10 zmogljive funkcije sedaj tudi na Galaxy S10 pametnih telefonih
10.10.2019

Galaxy Note10 in Note10+ vključujeta zmogljive funkcije, ki pomagajo uporabnikom izboljšati ustvarjalnost in produktivnost. Samsung s posodobitvijo programske opreme za evropski trg prinaša te izjemne funkcije, vključno z AR Doodle, video urejevalnikom in povezavo na Windows operacijski sistem, tudi na Galaxy S10e, S10 in S10+.

članki

Bizstore.si – prva spletna tržnica poslovnih rešitev pri nas

Deli z ostalimi

24.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Če je bila vzpostavitev informacijske infrastrukture nekdaj časovno potraten in drag zalogaj za podjetja, lahko ta sedaj poslovne rešitve preprosto najamejo na enem mestu z nekaj kliki. Podjetjem je namreč od danes na voljo Bizstore.si – prva slovenska spletna tržnica s poslovnimi rešitvami, kjer lahko izbirajo med različnimi ponudniki poslovnih rešitev.

Bizstore.si je nastal na pobudo Si.mobila in več slovenskih razvijalcev programske opreme za poslovne uporabnike, cilj pa je postati največja spletna tržnica poslovnih rešitev v regiji.

Podjetja se prijavijo v spletno tržnico, izberejo poslovno rešitev in zanjo plačujejo določeno mesečno najemnino. S tem se izognejo praviloma dražjemu nakupu od najema in nimajo dodatnih stroškov za vzdrževanje, nadgrajevanje in licenciranje poslovnih rešitev.

Bizstore.si razširja poslovne priložnosti za razvijalce, saj deluje po načelu odprte prodaje. Razvijalci lahko svoje izdelke enostavno objavijo in prodajajo v spletni tržnici ter tako dosežejo nove poslovne uporabnike. Poleg konkretne priložnosti za posel in promocije poslovne rešitve Bizstore.si razvijalcem nudi tudi vnaprej izdelan sistem zaračunavanja storitev in metriko podatkov o uporabnikih.

V tem trenutku je v Bizstore.si 16 poslovnih rešitev. Področja, ki jih pokrivajo, pa so različna – od računovodskih programov, varnostnih rešitev, storitve e-račun, programov za beleženje časa prisotnosti zaposlenih na delovnem mestu, spremljanja prodaje in zalog v skladiščih ter poslovne administracije do rešitev za uporabo in upravljanje e-pošte, spletnega sodelovanja in skupne uporabe dokumentov v podjetju. Rešitve nekaterih ponudnikov iz bodo v prihodnje uvrščene tudi v redno Si.mobilovo ponudbo poslovnih aplikacij kot del Popolne pisarne.

»Želimo si, da bi spletna tržnica doprinesla k bolj živahnemu trgu računalništva v oblaku. Razvijalcem olajšujemo vstop na trg in jim ponujamo vidnost, podjetja pa se lahko odločijo za enostaven mesečni najem inovativnih rešitev, ki so plod slovenskega znanja, s čimer si bodo lahko znižali stroške poslovanja in bodo še lažje reševali svoje poslovne izzive,« je ob komercialnem zagonu spletne tržnice Bizstore.si dejal direktor prodaje v Si.mobilu Boštjan Škufca Zaveršek.

Zmagovalec natečaja start:Cloud 2012 Shopamine je že del Bizstore.si
Od junija do septembra je bilo 23 mladih (start up) podjetij in samostojnih razvijalcev poslovnih rešitev vključenih v tekmovalno-mentorski program start:Cloud. Ta izziv za razvoj in izbor najbolj perspektivnih poslovnih storitev v oblaku so pripravili Si.mobil, Hekovnik in ZITex.

Projekt se zaključuje danes, z večernim dogodkom v KUD Franceta Prešerna, ko bodo razglasili in nagradili najbolj perspektivne poslovne rešitve, ki so nastale v sklopu programa start:Cloud. V finalnem izboru za nagrado v višini 10.000 EUR, ki jo bo podelil Si.mobil, sta rešitvi Metakocka in Shopamine. Zmagovalec in dobitnik nagrade je poslovna rešitev Shopamine, ki podjetjem ponuja možnost vzpostavitve spletne trgovine. Shopamine je med vsemi pripravljenimi izdelki pokazal največ izvirnosti in tržnega potenciala (lokalno in globalno). Rešitev je polno delujoča, opravilno odlična, izpolnjuje varnostne zahteve in je pripravljena za komercialno uporabo. Nagradni ček bo zmagovalcu predal Boštjan Škufca Zaveršek, direktor prodaje v Si.mobilu. Oba finalista za Si.mobilovo nagrado sta že integrirana v Bizstore.si in lahko prodajata svojo poslovno rešitev.

Več informacij na www.bizstore.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki