marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Bizstore.si – prva spletna tržnica poslovnih rešitev pri nas


24.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Če je bila vzpostavitev informacijske infrastrukture nekdaj časovno potraten in drag zalogaj za podjetja, lahko ta sedaj poslovne rešitve preprosto najamejo na enem mestu z nekaj kliki. Podjetjem je namreč od danes na voljo Bizstore.si – prva slovenska spletna tržnica s poslovnimi rešitvami, kjer lahko izbirajo med različnimi ponudniki poslovnih rešitev.

Bizstore.si je nastal na pobudo Si.mobila in več slovenskih razvijalcev programske opreme za poslovne uporabnike, cilj pa je postati največja spletna tržnica poslovnih rešitev v regiji.

Podjetja se prijavijo v spletno tržnico, izberejo poslovno rešitev in zanjo plačujejo določeno mesečno najemnino. S tem se izognejo praviloma dražjemu nakupu od najema in nimajo dodatnih stroškov za vzdrževanje, nadgrajevanje in licenciranje poslovnih rešitev.

Bizstore.si razširja poslovne priložnosti za razvijalce, saj deluje po načelu odprte prodaje. Razvijalci lahko svoje izdelke enostavno objavijo in prodajajo v spletni tržnici ter tako dosežejo nove poslovne uporabnike. Poleg konkretne priložnosti za posel in promocije poslovne rešitve Bizstore.si razvijalcem nudi tudi vnaprej izdelan sistem zaračunavanja storitev in metriko podatkov o uporabnikih.

V tem trenutku je v Bizstore.si 16 poslovnih rešitev. Področja, ki jih pokrivajo, pa so različna – od računovodskih programov, varnostnih rešitev, storitve e-račun, programov za beleženje časa prisotnosti zaposlenih na delovnem mestu, spremljanja prodaje in zalog v skladiščih ter poslovne administracije do rešitev za uporabo in upravljanje e-pošte, spletnega sodelovanja in skupne uporabe dokumentov v podjetju. Rešitve nekaterih ponudnikov iz bodo v prihodnje uvrščene tudi v redno Si.mobilovo ponudbo poslovnih aplikacij kot del Popolne pisarne.

»Želimo si, da bi spletna tržnica doprinesla k bolj živahnemu trgu računalništva v oblaku. Razvijalcem olajšujemo vstop na trg in jim ponujamo vidnost, podjetja pa se lahko odločijo za enostaven mesečni najem inovativnih rešitev, ki so plod slovenskega znanja, s čimer si bodo lahko znižali stroške poslovanja in bodo še lažje reševali svoje poslovne izzive,« je ob komercialnem zagonu spletne tržnice Bizstore.si dejal direktor prodaje v Si.mobilu Boštjan Škufca Zaveršek.

Zmagovalec natečaja start:Cloud 2012 Shopamine je že del Bizstore.si
Od junija do septembra je bilo 23 mladih (start up) podjetij in samostojnih razvijalcev poslovnih rešitev vključenih v tekmovalno-mentorski program start:Cloud. Ta izziv za razvoj in izbor najbolj perspektivnih poslovnih storitev v oblaku so pripravili Si.mobil, Hekovnik in ZITex.

Projekt se zaključuje danes, z večernim dogodkom v KUD Franceta Prešerna, ko bodo razglasili in nagradili najbolj perspektivne poslovne rešitve, ki so nastale v sklopu programa start:Cloud. V finalnem izboru za nagrado v višini 10.000 EUR, ki jo bo podelil Si.mobil, sta rešitvi Metakocka in Shopamine. Zmagovalec in dobitnik nagrade je poslovna rešitev Shopamine, ki podjetjem ponuja možnost vzpostavitve spletne trgovine. Shopamine je med vsemi pripravljenimi izdelki pokazal največ izvirnosti in tržnega potenciala (lokalno in globalno). Rešitev je polno delujoča, opravilno odlična, izpolnjuje varnostne zahteve in je pripravljena za komercialno uporabo. Nagradni ček bo zmagovalcu predal Boštjan Škufca Zaveršek, direktor prodaje v Si.mobilu. Oba finalista za Si.mobilovo nagrado sta že integrirana v Bizstore.si in lahko prodajata svojo poslovno rešitev.

Več informacij na www.bizstore.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki